Webinaari: Julkisomisteisen yhtiön johtaminen, 4.3.2024 klo 12:00-15:00

Koulutuksemme on suunnattu kaikille, jotka toimivat julkisomisteisissa osakeyhtiöissä hallituksen jäsenenä tai toimitusjohtajana.

Hallituksen jäsenen rooli saattaa olla toivottu tai virkatehtäviin kuuluva pakollinen vastuutehtävä. Hallituksen jäsenen roolissa sinun on tiedettävä, kenen asiaa olet ajamassa, minkälaisin pelisäännöin ja mikä on vastuusi passiivisuudesta taikka ihan puhtaista liiketoiminnallisista virhearvioista. Miten operatiivisen johdon ja hallituksen rooli poikkeaa toisistaan? Kuka on kenenkin esimies ja millä perusteella?  Mitä vastuuvapaus tarkoittaa? Miksi puhutaan yrityksen yhteiskuntavastuusta ja miten se eroaa toimitusjohtajan vastuusta?

Koulutuksessa käsitellään muun muassa osakeyhtiölainsäädännön periaatteita, yhtiön johdon rooleja ja vastuuta käytännön esimerkein. Haasteellista saattaa olla esimerkiksi uuden roolin omaksuminen yhtiön – ei edustamansa organisaation – etujen ajajana. Käsittelemme myös hallituksen ja toimitusjohtajan työnjakoa sekä hallituksen keskeisempiä tehtäviä yhtiön johtamisessa.

Erityisinä kysymyksinä pureudumme siihen, miten kuntakonsernin, hyvinvointialueen taikka muun omistajakonsernin strategiset tavoitteet voi jalkauttaa osakeyhtiön toimintaan.

Lisäksi käymme koulutuksessa läpi, millaisia julkisuus- ja salassapitosäännöksiä julkisomisteisessa yhtiössä noudatetaan.

Koulutuksen päätteeksi sinulla on perustiedot ja -taidot osakeyhtiön toiminnasta ja johdon roolituksia sekä vastuita koskevista säännöksistä.

Tutustu ohjelmaan tästä.

Kouluttaja: PTCS:n juristit Saila Eskola (OTK), Pauliina Karinkanta (VT) ja/tai Tuukka Lappalainen (OTM)

ptcs_saila-eskola_3492.jpg  ptcs_pauliina-karinkanta_3220.jpg (223 KB)  1301-ptcs-tuukka_0105.jpg (265 KB)

Tekninen toteutus: Webinaari toteutetaan Microsoft Teamsilla. Osallistumiseen riittää verkkoselain ja hyvä internetyhteys. Saat tarkemmat tiedot osallistumiseen pari arkipäivää ennen webinaaria. Tallenne on katsottavissa 7 vuorokauden ajan.

Valitse haluamasi kurssi

Kurssi Hinta Määrä
Julkisomisteisen yhtiön johtaminen/1hlö, 4.3.2024 260,00 € (+ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
4.3.2024 12:00
Päättyy:
4.3.2024 15:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

PTCServices Oy

050 541 8615

kurssit@ptcs.fi

Oletko kiinnostunut tilauskoulutuksesta? Pyydä tarjous

Tietosuojaseloste henkilötietojen käsittelystä PTCServices Oy:llä:

Rekisteriseloste