Tapahtuman oletuskuva

Esihenkilön hyvinvointi -koulutus

18.4.2023 17:00

webinaari

Miten esihenkilö pitää itsestä ja omista voimavaroistaan huolta? Miten hallita ja resurssoida omaa työtä ja aikaa? Ketkä kuuluvat esihenkilön turvaverkkoon?

Esihenkilön työ on moninaista, ja odotuksia ja vaatimuksia tulee monelta suunnalta. Silti esihenkilön odotetaan olevan vahva ja kestävän työn paineet. Mutta esihenkilökin väsyy ja tarvitsee tukea työhyvinvointiinsa.

Tässä valmennuksessa perehdytään työn merkitykseen hyvinvoinnin lähteenä.Tarkastelemme työhön kohdistuvien vaatimusten kenttää ja vahvistamme olemassa olevia voimavaroja.

Valmennuksen tavoitteena on, että osallistujat saavat uusia näkökulmia ja työkaluja oman työhyvinvointinsa ja jaksamisen edistämiseen ja kehittämiseen. Tutustumme käytännön itsensä johtamisen työkaluihin, jotka voi ottaa saman tien käyttöön arjen tueksi.  

Osallistujat saavat käyttöönsä käytännön työkaluja ja ideoita työyhteisön työhyvinvoinnin johtamiseen. Osallistujille lähetetään etukäteen ennakkokysely, ja vastaukset huomioidaan koulutuksen toteutuksessa. 

Koulutus on maksuton YTYn jäsenille.

Kouluttajana

Kouluttajana toimii organisaatiokonsultti ja ratkaisukeskeinen työyhteisövalmentaja sekä Puunto Oy:n perustaja Petra Bedda.

Puunto tarjoaa tiimeille ja työyhteisöille työhyvinvoinnin edistämiseksi työnohjausta, valmennuksia, työpajoja ja kehittämishankkeita. Lisätietoa Petrasta

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   18.4.2023 17:00
Päättyy:   18.4.2023 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari