Työnhaku NYT

3.5.2022 18:00

Verkossa

Suosittelemme kaikille, jotka haluavat pitää työnhakutaitonsa ajantasalla. Työnhakijoille lupaamme työnsaantimahdollisuuksien kasvua koulutuksen jälkeen.

Takana useita työhakemuksia, tulosta ei vain synny?

Sinussa ja osaamisessasi ei ole mitään vikaa, sen sijaan työnhakustrategiasi saattaa sakata pahasti. Uraillassa saat konkreettiset vinkit nykyaikaiseen työnhakuun!

Lähdemme liikkeelle työnhakukanavista. Pohjoismaisen työnhakumallin velvoittaessa työnhakijoita hakemaan tietyn määrän työpaikkoja kuukaudessa vähenee avointen työpaikkojen ilmoittelu. Piilotyöpaikkoihin panostaminen onkin äärettömän viisasta ja saat siihen konkreettisia vinkkejä.

Osaamisen sanoittaminen työhakemuksessa ja CV:ssä on tie työhaastatteluun. Uraillassa käydään läpi millainen on työhakemus ja CV vuonna 2022 ja miten vältät “Työnhakuasiakirjamokat”. Lisäksi saat apua positiivisesti erottuvien asiakirjojen laadintaan.

untitled-design-35.png (66 KB)

Puhujana uravalmentaja, Työelämän ravistelija Susan Calonius.

Susan on työelämän ravistelija, jonka tavoitteena on herättää ihmisissä uusia ajatuksia omaan työelämään, osaamiseen, työnhakuun, yrittäjyyteen tai sosiaalisen median käyttöön liittyen.
Työnhakussa hänen vahvuuksiaan ovat erityisesti omien vahvuuksien tunnistaminen, työnhakuasiakirjat, piilotyöpaikat ja verkostoituminen sosiaalisessa mediassa.

Uravalmentajana Susan on auttanut tuhansia ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa. Uutta työtä tavoittelevista 80% on löytänyt Susanin avustuksella uuden työn. Hän ei anna sinun luovuttaa ja löytää aina uusia ideoita tavoitteen saavuttamiseksi.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

3.5.2022 18:00

Päättyy:  

3.5.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot