Tapahtuman oletuskuva

Opiskelijailta: vieraana Ina Mikkola

28.9.2023 17:00

Lapinlahden Lähde

Opiskelijailta: vieraana Ina Mikkola

torstaina 28.9. klo 17-20
Lapinlahden Lähteen auditorio, Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki

 

Hyvä opiskelijajäsen, haluamme tavata sinut! Olet lämpimästi tervetullut Helsingin Seudun Journalistien opiskelijatapahtumaan luonnonkauniissa Lapinlahden Lähteessä.

Luvassa on innostava ilta, jonka aikana pääset keskustelemaan ja saamaan uusia ideoita. Vieraaksi saamme journalisti Ina Mikkolan, joka kertoo monipuolisesta urastaan media-alalla. Miten kiinnostavien töiden äärelle pääsee? Vaikuttaako itsetunto toimittajan työhön? Entä onko rohkeudestaan tunnetun Mikkolan ammatti-identiteetti koskaan ollut koetuksella?

HSJ haluaa myös kuulla, mitä opiskelijajäsenemme ajattelevat media-alasta ja sen tulevaisuudesta. Miltä työelämä vaikuttaa opiskelijan näkökulmasta? Mitä ammattiyhdistyksen olisi syytä tietää opiskelijoiden arjesta, ja miten se voisi palvella heitä entistä paremmin?

Keskustelua vetävät HSJ:n aktiivit Vilma Ikola ja Emma Kilpinen. Ikola on Helsingin Sanomien toimittaja ja HSJ:n hallituksen jäsen. Kilpinen opiskelee journalismia Haaga-Heliassa ja edustaa opiskelijajäseniä Journalistiliiton valtuustossa.

Yhdistyksen puheenjohtaja Marjaana Varmavuori kertoo HSJ:n toiminnasta ja tuo tervehdyksen Journalistiliiton hallituksesta. Keskustelun lomassa nautimme kahvila Lähteen voileipäbuffetin kahvin ja teen kera. Lapinlahden vanha sairaala-alue tarjoaa upeat puitteet vapaaseen seurusteluun.

Tapahtuma on maksuton kaikille Journalistiliiton opiskelijajäsenille, ja mukaan mahtuu 60 osallistujaa.

Ilmoittaudu viimeistään 14.9. Tervetuloa!

 

Ina Mikkolan kuva: Ilmari Fabritius

Lapinlahden Lähteen kuva: Zache / Wikimedia Commons

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

28.9.2023 17:00

Päättyy:  

28.9.2023 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Lapinlahden Lähde

Lapinlahdenpolku 8
00180 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Koulutuskoordinaattori Laura Vuoma

050 409 5138

laura.vuoma@hsj.fi