Tapahtuman oletuskuva

Esihenkilö motivaation johtajana -koulutus

9.2.2023 17:00

webinaari

Työelämän motivaatio vaikuttaa työhön sitoutumiseen, tavoitteiden saavuttamiseen, tuottavuuteen ja työhyvinvointiin. Se on siis monella tapaa työelämän kulmakivi, mutta silti siihen usein kiinnitetään aika vähän huomiota.

Tässä koulutuksessa perehdytään motivaatioon syntymiseen, vahvistamiseen ja johtamiseen teorian ja käytännön näkökulmista. Koulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujan ymmärrystä motivaation syntymisen mekaniikasta ja motivaation vaikuttamisesta.

Osallistujat perehtyvät motivaation lajeihin ja tunnistavat erilaisia motivaationlähteitä. He saavat vinkkejä siihen, millä keinoin esihenkilö tai organisaatio voi tukea ja vahvistaa erilaisten henkilöiden motivaatiota.

Osallistujille lähetetään etukäteen ennakkokysely, ja vastaukset huomioidaan koulutuksen toteutuksessa.

Kenelle?
Koulutus sopii erityisen hyvin henkilöille, joiden tulee motivoida muita, kuten esihenkilöille tai tiiminvetäjille, mutta myös kaikille, joita kiinnostaa muihin ihmisiin vaikuttaminen. 

Koulutus on maksuton YTYn jäsenille.

Kouluttajana

Kouluttajana toimii organisaatiokonsultti ja ratkaisukeskeinen työyhteisövalmentaja sekä Puunto Oy:n perustaja Petra Bedda.

Puunto tarjoaa tiimeille ja työyhteisöille työhyvinvoinnin edistämiseksi työnohjausta, valmennuksia, työpajoja ja kehittämishankkeita. Lisätietoa Petrasta

Tapahtuma on täynnä

Ajankohta

Alkaa:   9.2.2023 17:00
Päättyy:   9.2.2023 18:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari