RIL-Seniorit: Ylipää & Ystävät feat. Avanti! 4.1.2024 (avec)

4.1.2024 19:00

Ylipää & Ystävät feat. Avanti!: Piazzolla

Kamariorkesteri Avantin jo perinteeksi muodostunut Loppiaiskonsertti Svenska Teaternissa suuntaa heti vuoden 2024 alussa kuumaan, argentiinalaisen tangon maailmaan, kun lavalle Avantin seuraksi saapuvat Maria Ylipää, Marzi Nyman, Niko Kumpuvaara ja Ville Herrala

Argentiinalaisen tangon mestari Astor Piazzolla kehitti 1950-luvulla uuden tyylin, joka tunnettiin nimellä tango nuevo (suom. uusi tango). Taidemusiikin yhdistäminen tuliseen tangoon ja jazzin vapaaseen improvisaatioon sai aikaan valtavan myrskyn perinteisen argentiinalaisen tangon piireissä, ja se nosti Piazzollan maailman tunnetuimpien tangosäveltäjien eturiviin. Sittemmin tästä tangon uudesta suunnasta on tullut maailmanlaajuinen ilmiö. 

Maria Ylipää yhdessä maamme nimekkäimpien musiikin moniottelijoiden kanssa on tulkinnut Piazzollan sielukkaita ja tulisia kappaleita vuodesta 2018. Nyt Kamariorkesteri Avanti! tarttuu näihin kappaleisiin Marzi Nymanin ja Niko Kumpuvaaran Avantin jousiorkesterille tekemillä uusilla sovituksilla. Lavalla Avantin seurana nähdään Maria Ylipää, Niko KumpuvaaraMarzi Nyman sekä Ville Herrala.

Loppiaiskonsertti esitetään Svenska Teaternin suurella näyttämöllä torstaina 4.1.2024 klo 19.00. Olemme varanneet yhteensä 40 lippua.

Ilmoittautumiset ja maksut 45,00 €/lippu (sis. Eventillan laskutusmaksun) viimeistään 4.12.2023. Mikäli ilmoitat myös avecisi, käytä molemmille samaa sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme järjestää teille viereiset paikat ja toimittaa molemmat liput samaan sähköpostiosoitteeseen.    

Lisätietoja esityksestä https://svenskateatern.fi/fi/ohjelmisto/ylipaa-ystavat-feat-avanti-piazzolla/

Yhteyshenkilö Tuija Räty, 050 5111 639.  

Lippuja ei enää tarjolla.

Tapahtumaan osallistujat (20)

Olli Hämäläinen
Kristiina Hämäläinen
Laila Hosia
Juhani Tervala
Eila Tervala
Risto Pesonen
Kaisa Vepsäläinen
Kaarlo Sell
Yvonne Nykopp
Maire Seppänen
Vilho Pekkala
Pirjo Pekkala
Seppo Petrow
Seija Petrow
Risto Hintikka
Pirjo Guthwert

4 osallistujaa ei ole sallinut nimensä näyttämistä listalla.

Ajankohta

Alkaa:  

4.1.2024 19:00

Päättyy:  

4.1.2024 23:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi