Tradenomileffa: Belfast

12.4.2022 18:00

Kino Diana

Tervetuloa Tradenomileffaan yksityisnäytökseen Kino Dianaan katsomaan Belfast-elokuvaa! Belfast voitti alkuperäisen käsikirjoituksen Oscarin 2022. (Kenneth Branagh) 

Leffailta alkaa Kino Dianassa (Humalistonkatu 3) tiistaina 12.4. klo 18. Ennen elokuvan alkua kuulemme lyhyesti Turun seudun tradenomien ajankohtaisia kuulumisia ja tulevia tapahtumia. 

Elokuvana Belfast

Oscar®-voittaja Kenneth Branaghin ohjaama ja valovoimaisen näyttelijäkaartin tähdittämä Belfast on henkilökohtainen tarina muistojen voimasta täynnä iloa. Elokuva sijoittuu 1960-luvun lopun Pohjois-Irlantiin. Tapahtumien keskiössä on Buddy, koulupoika teini-iän kynnyksellä. Hänen elämäänsä kuuluvat rakastava perhe, metkut kavereiden kanssa ja orastava romanssi. Hänen rakas kotikaupunkinsa on kuitenkin päivä päivältä voimistuvien levottomuuksien kourissa, ja perheellä on edessään vaikea valinta. Heidän on päätettävä, jäävätkö he odottamaan, että konflikti menee ohi, vai jättävätkö he kaiken taakseen uuden elämän tähden. 

 

Tradenomileffaan osallistujille kuuluu veloituksetta vapaavalintainen limonadi sekä leffapopcorn. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti! (Paikat ovat yleensä menneet vauhdilla!) Voit pyytää yhden kaverisi mukaan leffaan ja myös tradenomiopiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan. 

Saavuthan tapahtumaan hyvissä ajoin, jotta ehdit saamaan tarjoilut ennen elokuvan alkua. Näytös alkaa klo 18. Tulethan tapahtumaan vain terveenä. Mikäli sairastut tai estyt niin peruutathan paikkasi mahdollisimman nopeasti.

Nähdään leffassa! 

Kino Dianan esteettömystiedot: https://www.kinodiana.fi/saavutettavuus/ 

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

12.4.2022 18:00

Päättyy:  

12.4.2022 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kino Diana

Humalistonkatu 3
20100 Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Johanna Järäinen

+358442384722

johanna.jarainen@turunseuduntradenomit.fi