Teemailta: Pohjois-Lapin retkeilyopas

31.5.2023 18:00

Rikhardinkadun kirjasto, tila Ture

Teemailta: Pohjois-Lapin retkeilyopas 31.5.2023

Helsingin Latu ja Polku ry järjestää retkeilyaiheisen teemaillan klo 18 alkaen Rikhardinkadun kirjastossa, kokoustila Turessa. Illan aiheena on Pohjois-Lappi ja sen upeat retkeilymahdollisuudet! Aiheesta tulee kertomaan Tommi Sirviö, jolta on juuri ilmestynyt Pohjois-Lapin retkeilyopas.

Noin tunnin mittaisella luennolla esitellään uusi Calazon julkaisema Pohjois-Lapin retkeilyopas. Luennolla käsitellään Muotkatunturin, Paistunturin, Kaldoaivin ja Vätsärin erämaita, Kevon luonnonpuistoa sekä Inarin retkeilyaluetta. Luennolla käydään läpi seudun parhaita retkipolkuja, luonnon aarteita ja historian kiinnostavia vaiheita. Mukana on sekä vaativia viikon vaelluksia että vaivattomia päiväretkiä. Tilaisuuden aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja hankkia kirjoja sopuhintaan (maksu käteisellä).

Tommi Sirviö on Kainuussa syntynyt helsinkiläistynyt maantieteilijä ja patikkapolkujen kulkija. Hän on kirjoittanut aiemmin Nuuksion, Repoveden sekä Hossan ja Kylmäluoman retkeilyoppaat. Lisäksi hän kirjoittaa säännöllisesti Retki-lehteen.

Tapahtumaan on kaikille vapaa pääsy. Tapahtumaan voi halutessaan ennakkoilmoittautua, mutta se ei ole pakollista. Lisätietoja saa Helsingin Latu ja Polku ry:n toimistolta.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

31.5.2023 18:00

Päättyy:  

31.5.2023 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Rikhardinkadun kirjasto, tila Ture

Rikhardinkatu 3
00130 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Helsingin Latu ja Polku ry

0400 926 964

toimisto@helsinginlatu.fi