Momentum: Merkityksellisyys työssä ja elämässä - Frank Martela

8.6.2023 12:00

Kauppakeskus Valkean koulutustilat, Oulu

Momentumin taival huipentuu päättäjäisiin! Puhujana Frank Martela.

Mikä tekee ihmiselämästä merkityksellistä? Mitä on sisäinen motivaatio ja miksi sen löytäminen on tärkeätä sekä hyvinvoinnin että aikaansaamisen kannalta? Mitkä ovat ihmisen psykologiset perustarpeet ja miten ne tukevat hyvinvointia ja merkityksellistä elämää? Entä mitä voit itse tehdä vahvistaaksesi oman elämäsi merkityksellisyyttä?

Kansainvälisesti tunnustettu hyvinvoinnin psykologian asiantuntija Frank Martela tarjoaa tieteelliseen tutkimukseen perustuvan mutta käytännön esimerkkeihin ankkuroidun vastauksen näihin kysymyksiin.

Puheenvuoro antaa ajateltavaa ja konkreettisia vinkkejä siitä miten voit vahvistaa omaa sisäistä motivaatiotasi, hyvinvointiasi ja elämän merkityksellisyyttäsi, ja innostaa sinua soveltamaan periaatteita käytäntöön omassa työssäsi ja elämässäsi.

FT, VTT, hyvinvoinnin psykologian dosentti Frank Martela on yliopistonlehtori Aalto-yliopistossa, tuplatohtori ja psykologian saralla kunnostautunut filosofi, Filosofian Akatemian tutkija-valmentaja ja rohkea yhteiskunnallinen keskustelija. Hän on noussut Suomen johtavaksi ja kansainvälisestikin keskeiseksi merkityksellisyyden ja sisäisen motivaation tutkijaksi, joka on lukuisten tieteellisten julkaisujensa ohella pitänyt kutsuttuja puheenvuoroja esimerkiksi Harvardin ja Stanfordin yliopistoissa ja kirjoittanut aiheesta niin Harvard Business Review’hun kuin Scientific Americaniin. Martelan tietokirjoja on käännetty 29 eri kielelle. Hän on pitänyt useita satoja koulutuksia ja keynote-puheenvuoroja erilaisille organisaatioille ministeriöistä kansainvälisiin pörssiyhtiöihin ja saa kiitosta energisestä otteestaan sekä kyvystään esittää asiansa tieteellisesti uskottavasti mutta yleistajuisesti ja helposti lähestyttävästi.

HUOM. tapahtumaa eri striimata.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Momentumin sivulla.

Tapahtuman järjestää Momentum-hanke, jota hallinnoi Pohjois-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki PSOTTY ry. Momentumin koulutukset ja valmennukset on suunnattu erityisesti Pohjois-Suomessa asuville työttömille työnhakijoille. Tradenomien jäsenenä voit osallistua Momentumin koulutuksiin maksutta.

Ajankohta

Alkaa:   8.6.2023 12:00
Päättyy:   8.6.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kauppakeskus Valkean koulutustilat, Oulu

Isokatu 25
90100 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Momentum-hanke