TieraCafé webinaari 8.9. klo 9-10 Tehokkuutta kotihoidon ja kuljetusten optimointiin Tiera Optimalla

8.9.2022 09:00

Tiera Optima on palvelu kotihoidon strategiseen optimointiin sekä palveluiden ja kuljetusten optimointiin. Kaikkiin järjestelmiin integroituvassa ratkaisussa ei keskitytä pelkästään määrälliseen laskentaan, vaan optimoinnissa keskeistä on toiminnan laadun huomioon ottaminen.

Webinaarissa kerromme, miten Tiera Optima voi auttaa asiakasorganisaatioitamme kotihoidon ja kuljetusten optimoinnissa ja säästää mm. kuljetuskustannuksissa. Webinaari on suunnattu hyvinvointialueen valmistelijoille, kotihoidon päättäjille ja esimerkiksi koulu- tai muiden kuljetusten organisoinnista vastaaville henkilöille.

 

Jatkuvuutta, laatua ja järkevämpää palvelun tuottamista

Kotihoidossa keskeisintä on hoidon jatkuvuuden ja laadun turvaaminen samalla, kun järkeistetään rakenteellisesti palvelun tuottamista. Optimointiohjelmalla voidaan löytää nopeasti parhaat käytännöt, optimaaliset tiimi- ja aluerakenteet, sopivat työvuorot sekä hoitajatarpeet.

Parasta on, että Tiera Optiman käyttö ei kuitenkaan rajoitu vain kotihoitoon, vaan Tiera Optiman avulla voidaan optimoida kaikkea toimintaa, johon liittyy tavaran, henkilöiden tai työvoiman liikkumista osoitteesta toiseen. Säästöä on saavutettavissa paitsi entistä järkevämmällä työvoimanhallinnalla, myös ajokilometreistä. Ympäristö ja talous kiittävät polttoainesäästöistä.

 

Webinaarin ohjelma 8.9.2022

Klo 9:00 Webinaarin avaus

Klo 9:05 Tiera Optima -esittely, Timo Mäntylä/Procomp Oy

Klo 9:45 Kysymyksiä ja keskustelua

Klo 10:00 Webinaari päättyy

 

Ilmoittaudu 6.9. klo 15 mennessä! 

Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan on tällä hetkellä suljettu.

Ajankohta

Alkaa:   8.9.2022 09:00
Päättyy:   8.9.2022 10:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Järjestäjä

Kuntien Tiera Oy

tapahtumat@tiera.fi