Palaudu työssä ja lomalla

1.6.2022 18:00

Webinaari

Työn kuormittavuus ja palautuminen nousevat tasaiseen tahtiin puheenaiheeksi. Nyt olemme jälleen monien kesäloman kynnyksellä, jolloin lomasuunnitelmia aletaan tekemään.

Palautuminen on kuitenkin jotain, mitä tapahtuu muulloinkin kuin lomalla. Palaudumme työn aiheuttamasta kuormituksesta sekä vapaalla että työpäivän sisällä.

Tässä webinaarissa kuulet, mitä stressillä ja palautumisella tarkoitetaan, kuinka kuormituksesta palautumista voi edistää työarjen keskellä ja mitä on erityisesti hyvä ottaa huomioon, kun pidemmät lomat lähestyvät. Olit sitten jäämässä lomalle ihan pian, vasta vähän myöhemmin tai pidemmät lomasi ajoittuvat johonkin muuhun kohtaan vuotta, tässä webinaarissa on varmasti sinulle kiinnostavaa sisältöä.

Valmentajamme Mari Laari/Heltti

Työterveyspsykologi ja organisaatiokonsultti Mari Laari on työskennellyt työhyvinvoinnin ja työterveyden parissa jo 9 vuotta ja kerännyt kokemusta hyvin monenlaisista ja monen kokoisista organisaatioista ja kehittämis- sekä valmennusprojekteista niin työntekijä- kuin esihenkilötasolla. Mari auttaa löytämään uusia näkökulmia hyvinvoinnin haasteiden ratkomiseen ja hän uskoo siihen, että toimivalla yhteistyöllä kaikilla organisaation tasoilla luomme aidosti loistavia työpaikkoja, joissa ihmiset voivat hyvin ja tekevät itselleen merkityksellistä työtä.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Webinaari toteutetaan tuottajan, UP Partnersin, omalla alustalla. Saat linkin kirjautumiseen vahvistusviestin mukana. Myös webinaarin tallenne UP Partnersin alustalle katsottavaksi.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

1.6.2022 18:00

Päättyy:  

1.6.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi