Kontakta

Kontakta frukost i Göteborg: 
Framgångsrik kundservice via chatt

 

Erbjud snabb service i realtid och hjälp fler besökare samtidigt för att förbättra kundupplevelsen! Det låter helt fantastiskt bra och är en ganska vanlig beskrivning av en chattfunktion. Men är det så enkelt?

Välkommen på Frukostmöte med efterföljande nätverksträff där vi möter Skånetrafiken - vinnare av Sveriges bästa kundservice 2022 i tävlingen Guldkontakt.

Skånetrafiken har länge strukturerat och strategiskt arbetat med sin chatt och delar med sig av sitt projekt där de når framgång hos kunderna. Hur har projektet sett ut och vilka motgångar har de haft? Vilka goda resultat har arbetet lett till? 

Vi avslutar med nätverkande där vi diskuterar ämnet i olika frågeställningar och diskussioner.

Upplägg:

Vi samlas och inleder med frukost kl 8.00 och kl 8.30 kommer Skånetrafiken dra igång och berätta om sitt fina arbete. Vi avslutar med nätverkande där vi träffas, diskuterar och delar med oss av våra upplevelser och idéer.

För vem?

Öppet för alla. Vår frukostträff är särskilt intressant för dig som arbetar med kundservice eller försäljning på distans. Kanske är du kundservicechef, teamledare eller medarbetare. Detta blir en intressant förmiddag fylld av inspiration för dig oavsett vilken roll du har. 

Praktiska detaljer:

Datum: 1 december 2022  
Tid: Kl. 08.30–10:00 med inledande frukost från kl. 08.00.  
Plats:

Centralt i Göteborg.
Mer detaljer om plats i Göteborg kommer inom kort. 

 
Kostnad:

Kostnadsfritt och öppet för alla! 
Avgift 1000 SEK om du inte kommer eller avanmäler inom 48 timmar. Du kan alltid skicka en kollega i ditt ställe om du får förhinder. 

 
 

Vid frågor, kontakta Linda Moser på info@kontakta.se alternativt 070 439 00 87.

Välkommen!

 

Det finns inga fler biljetter.

Evenemangets tidpunkt

Börjar:
1.12.2022 08:00
Slutar:
1.12.2022 10:00

Lägg till evenemanget i din kalender

Evenemangsplats

Göteborg
Centralt i Göteborg
Göteborg

Arrangör