LinkedIn ja Clubhouse verkostoitumisen apuna

5.4.2022 18:00

Verkossa

Suosittelemme kaikille, jotka haluavat kehittää sosiaalisen median osaamistaan erityisesti LinkedInstä ja Clubhousesta

Linkedinissä on jo yli miljoona suomalaista, mutta mikä ihme on Clubhouse? Uraillassa pääset tutustumaan molempiin sosiaalisen median kanaviin syvällisesti. Kouluttaja Liisa Siitonen on markkinointiviestinnän ammattilainen, joka innostaa sinut somen käyttöön!

Tunnet itse oman urasi parhaiten. Uraillassa saat vinkkejä oman näkyvyytesi nostattamiseen ja kuinka voit tuoda esiin omaa asiantuntemustasi LinkedIn ja Clubhouse- somepalveluissa. Opit myös kertomaan tarinan omasta työurastasi.

LinkedIn ja Clubhouse ovat erinomaisia verkostoitumisalustoja ja niitä kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Kuulet miksi juuri nämä kanavat toimivat hyvin verkostoitumisessa ja saat vinkkejä verkostoitumiseen. Uraillan jälkeen olet rohkeampi ja valmiimpi verkostoituja!

untitled-design-34.png (60 KB)

Puhujana digimarkkinoinnin ja sosiaalisen median asiantuntija Liisa Siitonen.

Liisa on digimarkkinoinnin ja sosiaaliseen median asiantuntija. Liisa hallitsee niin LinkedIn, TikTokin kuin uusimmat sosiaalisen median kanavat (esim. Clubhouse.

Koulutus ja valmennustöiden lisäksi Liisa on niittänyt kokemusta eri viestintätehtävissä ja tv-tuottajana. Hän on työskennellyt Suomen suurimmissa mainos- ja mediataloissa, kuten MTV Media Oy, YLE Uudet palvelut, Mainostoimisto McCann Helsinki, Satama Interactive ja Mainostoimisto EGO Taivas.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   5.4.2022 18:00
Päättyy:   5.4.2022 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot