Webinaari: Julkisen hallinnon ICT-sopimukset, 18.3.2024 klo 12-16

Hyvin laadittu sopimus on toimivan yhteistyön ydin myös julkisissa ICT-hankinnoissa. Haastetta tuovat erityisesti pilvipalvelut, joiden kohdalla hankintayksikön omat vakioidut sopimusmallipohjat eivät tarjoa mielenrauhaa hankintayksikölle sen puoleen kuin palveluntarjoajallekaan.

Oikean suuntainen, vaikka hieman vajavainenkin sopimus on parempi kuin täydellinen, mutta väärästä viitekehyksestä laadittu. Ymmärtämällä paremmin ICT-hankintojen ja sopimusten erityispiirteitä ja rakenteita, sekä tunnistamalla yleisimmät sudenkuopat, päästään jo pitkälle.

Tervetuloa siis kurssillemme mukaan!

Kurssilla käydään läpi julkisiin ICT-hankintoihin liittyviä sopimusrakenteita ja eri hankintojen tyypillisiä piirteitä sopimusnäkökulmasta. Kurssi on tarkoitettu henkilöille jotka pääsevät työssään laatimaan/neuvottelemaan sopimuksia tai sopimusluonnoksia On Premise tai SaaS-hankinnoissa.

Tutustu ohjelmaan täällä.

Kouluttajat: PTCS:n asiantuntija Tapio Lahtinen (VT) ja/tai Pilvi Takala (OTK)

 ptcs_tapio-lahtinen_3206.jpg (329 KB)  ptcs_pilvi-takala_4483.jpg (212 KB)

Tekninen toteutus: Webinaari toteutetaan Microsoft Teamsilla. Osallistujana kuulet ja näet kouluttajan sekä esitysmateriaalit ja voit osallistua keskusteluun. Osallistuminen verkossa on helppoa ja vaivatonta, tarvitset vain verkkoyhteyden. Saat osallistumislinkin webinaaritilaan viimeistään pari päivää ennen kurssia.

Tallenne: Koulutus tallennetaan ja tallenne on katsottavissa 7 vrk kurssin jälkeen. 

Kampanjaetu: Tarjoamme tähän ja muihin kursseihin, jotka on PTCS:n koulutuskalenterissa merkitty tagilla ICT-Boostaus, tuntuvan hintaedun. Kun ilmoittaudut kolmeen tai useampaan ICT-boostaus koulutuspäivään, saat kunkin koulutuksen osallistumismaksusta -20 % alennuksen. Saat alennuksen käyttämällä ilmoittautumisen yhteydessä etukoodia ICTBOOSTAUS. 

Valitse haluamasi kurssi

Kurssi Hinta Määrä
ICT-sopimukset -webinaari /1hlö, 18.3.2024 345,00 € (+ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
18.3.2024 11:45
Päättyy:
18.3.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

PTCServices Oy

050 541 8615

kurssit@ptcs.fi

Oletko kiinnostunut tilauskoulutuksesta? Pyydä tarjous

Tietosuojaseloste henkilötietojen käsittelystä PTCServices Oy:llä:

Rekisteriseloste