Lean Six Sigma Yellow Belt -koulutus (2op)

2.10.2023 09:00

Verkossa

Haluatko oppia tehostamaan prosesseja ja löytämään ratkaisuja ongelmiin? Lean Six Sigma -menetelmän avulla se on mahdollista! Osallistu Tradenomien ja Karelia AMK:n Lean Six Sigma Yellow Belt -koulutukseen ja opi ongelmien ratkaisua tehostavat menetelmät – ja vielä edullisesti, sillä koulutus kustantaa sinulle jäsenenä vain lounaan hinnan: 12,70 €.

Eikö Lean Six Sigma ole sinulle vielä tuttu? Se ei haittaa, kurssilla opit kaiken tarvittavan menetelmän hyödyntämiseen. Lean Six Sigma on menetelmä, jonka avulla havainnoidaan ongelmia prosesseissa ja löydetään ratkaisuja niihin. Tämän koulutuksen jälkeen tarkastelet työprosesseja uusin silmin!

 

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa perehdyt Lean Six Sigma perusteisiin, keskeisiin menetelmiin ja työkaluihin. Koulutuksen keskiössä on Lean Six Sigma toiminnan tavoite: toimitamme vaatimusten mukaisia tuotteita ja palveluja, oikean määrän, oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan, oikean laatuisina, kustannustehokkaasti asiakkaille.

Koulutuksessa opit havainnoimaan ongelmia prosesseissa ja perehdyt menetelmiin, joiden avulla löydät ongelmien juurisyitä ja ratkaisuja niihin. Prosessien jatkuva parantaminen on keskeistä Lean Six Sigma ajattelussa. Mikä luo prosesseissa lisäarvoa asiakkaalle ja mikä on turhaa työtä ja hukkaa, joka voidaan poistaa?

Koulutuksessa tarkastellaan myös asiantuntijatyön ja johtamisen haasteita. Mitä ratkaisuja ja työkaluja Lean Six Sigma tarjoaa tähän?

 

Koulutuksen tavoitteet ja toteutus

Yellow Belt -koulutuksen suoritettuasi osaat toimia mukana yrityksen kehittämistyössä Lean ja Six Sigma periaatteiden mukaisesti, etsien tietoa ongelmista ja ratkoen niitä asiakeskeisesti ja tuloshakuisesti.

Koulutus on suunnattu kaikille, jotka haluavat kehittää omaa ja organisaationsa toimintaa, tutustua Lean periaatteisiin sekä saada perustietoa prosessien systemaattisesta kehittämisestä ja laadunkehittämisen työkaluista.

Opiskelet tämän koulutuksen verkossa itsenäisesti. Koulutuksen aikana toimit Karelian verkko-oppimisympäristössä (Moodlessa). Saat linkin ja avaimen Moodle-työtilaan koulutuksen alkamispäivään mennessä. Koulutukseen sisältyy itsenäistä opiskelua, verkkokeskustelu Moodlessa, verkkotehtäviä sekä vertaisarviointia. Lisäksi koulutuksessa on kolme vapaaehtoista tunnin mittaista verkko-ohjausta.

Koulutuksessa opettajana toimii menetelmän taitaja lehtori Jari Uimonen (Lean Six Sigma Black Belt).

Koulutus on ylempi AMK-tasoinen ja laajuudeltaan 2 opintopistettä, joka vastaa keskimäärin 54 tunnin työpanosta. Koulutuksen ajankohta: 2.10.-1.12.2023.

 

Koulutuksen keskeiset menetelmät ja periaatteet

  • Lean-periaatteet
  • Six Sigma -menetelmän perustiedot
  • DMAIC-prosessi ja työkalut
  • dataperusteinen ongelmanratkaisu
  • 5S-menetelmä
  • 7-9 hukkakäsitteet, työkalut kehittämiseen ja tehokkaaseen soveltamiseen
  • ISO 13053-1 ja-2 -standardien perusteet

 

Mitä vielä odotat? Ilmoittaudu nopeasti, sillä paikkoja on rajoitettu määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä! Ilmoittauduthan koulutukseen kuitenkin 3.9.2023 mennessä.

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:  

2.10.2023 09:00

Päättyy:  

1.12.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi