Pyöränhuoltokurssi

25.9.2023 17:30

Roll Outdoorsin toimipiste (Hotel Haaga Central Park)

Pyöränhuoltokurssi ma 25.9. klo 17.30-20

Onko sormi suussa, kun sisäkumissa on reikä? Milloin ketju pitää vaihtaa? Joskus matka voi myös yllättäen katketa tien päällä tai maastossa, joten on hyvä osata kikka ellei kaksi. Mistään rakettitieteestä ei ole kyse, joten tervetuloa mukaan oppimaan pyörän huollosta ja korjaamisesta perusasiat!

Helsingin Latu ja Polku ry järjestää jäsenilleen mahdollisuuden osallistua Roll Outdoorsin pyöränhuoltokurssille. Toteutummie vastaavan kurssin keväällä ja suuren kysynnän vuoksi toteutamme kurssin jälleen syksyllä. Tällä kurssilla opimme tekemään perushuoltoa omalle polkupyörälle. Käymme läpi mm. pyörän pesemisen, renkaanvaihdon, ketjun katkaisun ja liittämisen sekä jos aikaa jää, niin vaihteiden ja jarrujen säätöä. Kurssin vetää kokenut pyöräilynohjaaja. Kurssi kestää noin 2,5 tuntia.

Otathan oman pyöräsi mukaan! Sähköpyöriä emme huolla. Kannattaa varautua pyöränrasvaan sormissa ja vaatteissa, joten ota työhanskat mukaan äläkä pukeudu parhaimpiisi. Jos omistat huoltotelineen, ota sekin. Kurssin hinta on 40 euroa ja mukaan mahtuu kahdeksan osallistujaa.

Kurssi järjestetään Roll Outdoorsin toimipisteellä Haagassa (Nuijamistentie 10, Helsinki).

Lisätiedot toimistolta (toimisto@helsinginlatu.fi).

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

25.9.2023 17:30

Päättyy:  

25.9.2023 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Roll Outdoorsin toimipiste (Hotel Haaga Central Park)

Nuijamiestentie 10
00320 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Helsingin Latu ja Polku ry

0400 926 964

toimisto@helsinginlatu.fi