TALLENNE: Näkökulman vaihtamisen taito

16.11.2022 17:00

Tallenne

Jokaisella meistä on näkymätön reppu selässämme, jossa on koko historiamme, menneet kohtaamiset, onnistumiset ja mokailut, pettymykset ja koetut tunteet sekä haaveet ja pelot tulevaisuudesta. 

Reppuun tulee joka hetki lisää lastia ja jokainen reppu on ainoa laatuaan. Näin ollen tulemme myös jokaiseen vuorovaikutustilanteeseen eri lähtökohdista, erilaisella painolastilla ja myös koemme tilanteet eri tavoin. 

Tämä mielessä pitäen, tutkimme tässä Breikissä harjoitusten kautta erilaisuutta, sen ymmärtämistä ja hyväksymistä sekä näkökulman vaihtamisen taitoa

Miltä kohtaaminen näyttääkään toisen henkilön silmin? 

Puhujana Elina Aalto

Elina Aalto on näyttelijä, puhuja, valmentaja ja juontaja. Hän on työskennellyt useissa maamme teattereissa sekä näytellyt tv-sarjoissa, mainoksissa ja lyhytelokuvissa. Hän on valmentanut useiden eri yritysten henkilöstöä muun muassa esiintymisessä,
vuorovaikutuksessa ja improvisaatiossa. Osallistavien ja havainnollistavien esimerkkien kautta hänen ohjauksessaan syntyy uusia oivalluksia. Elinan iloinen ja energinen lähestyminen saa osallistujille hymyn huulille.

Ilmoittaudu rohkeasti mukaan Breikkeihin kuulemaan Suomen eturivin puhujien mielenkiintoisia luentoja! 

Tapahtuma on avoin kaikille Tradenomien täysjäsenille, sekä Kulta- ja Musta tasojen opiskelijajäsenille. 

 

Näin katsot webinaaritallenteen

Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   16.11.2022 17:00
Päättyy:   28.2.2023 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi