Tapahtuman oletuskuva

Etäoikeudenkäynnit haltuun

1.3.2023 13:00

Verkossa

Etäoikeudenkäynnit haltuun

Mitä asianajajan on hyvä tietää ja ottaa huomioon etäoikeudenkäynneissä? Tässä verkkokoulutuksessa saat tiiviin asianajajan tietopaketin etäoikeudenkäyntien salitekniikasta, prosessissa tapahtuvasta konkretiasta ja viimeisimmistä korkeimman oikeuden ratkaisuista aiheeseen liittyen sekä näkökulmia vuorovaikutukseen etätilanteessa.

Kouluttajina toimivat Suomen Asianajajaliiton pääsihteeri Niko Jakobsson ja tuomioistuinviraston erityisasiantuntija Inka Grönqvist, asianajajat Lasse Lievonen Asianajotoimisto Freda Partners Oy:stä ja Matti Rautakorpi Laki - Asianajotoimisto Matilainen & Rautakorpi Oy:stä sekä dosentti Tuula-Riitta Välikoski Tampereen yliopistosta.

Ilmoittauduttuasi maksuttomaan verkkokoulutukseen saat vahvistusviestissä ohjeet verkkokoulutukseen siirtymisestä. Mikäli et ole aiemmin hyödyntänyt verkkokoulutuksiamme, luo järjestelmä sinulle uudet tunnukset ja saat siitä tiedon oston tai ilmoittautumisen yhteydessä käyttämääsi sähköpostiin. Tarkista myös roskaposti. Voit tarvittaessa uusia salasanasi Asianajaja-akatemian verkkokoulutusympäristöön sen kirjautumissivulla

Koulutus on hankittavissa 15.12.2024 asti ja materiaalit käytettävissä 31.12.2024 saakka. 

Hinta

Koulutus on maksuton jäsenillemme sekä ja asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle. Huomaathan, että koulutuksemme ovat vain jäsenillemme ja asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle.

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Kouluttautumisvelvoite

3 tuntia 

Asianajajan tulee kirjata verkkokoulutuksesta kertyvät kouluttautumisvelvoitteen tunnit siihen ajankohtaan, jolloin verkkokoulutus on käyty. Verkkokoulutuksen kouluttautumisvelvoite voidaan lukea kuitenkin vain sille vuodelle, jona verkkokoulutus on ostettu tai jona maksuttomiin koulutuksiin on ilmoittauduttu.

Sijainti

Verkossa

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.12.2024

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Tervetuloa oppimaan verkossa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Osto tai ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.12.2024 23:59

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   1.3.2023 13:00
Päättyy:   31.12.2024 23:58

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Simonkatu 12 B, 00100 Helsinki