Monimediallinen esiintymistaito osa 2: Äänenkäyttö eri tilanteissa

15.2.2024 11:00

Webinaari

Jännittääkö esiintyminen?

Tuntuuko omalle tietokoneelle esiintyminen hankalalta tai saako kamera sinut jännitämään esiintymistä? Ei hätää, sillä tällä kaksiosaisella kurssilla keskitymme oppimaan esiintymistä virtuaalisessa ympäristössä. 

Toisessa osassa keskitymme äänenkäyttöön eri tilanteissa: 

Koulutus vie esiintymistaitosi uudelle tasolle monimediallisessa ympäristössä!

Käymme läpi äänenkäyttöä ja opit, kuinka voit kehittää ääntäsi puheenvuoroista esiintymistilanteisiin. Hyödynnämme ääninäyttelijän keinoja, jotta voit välittää viestisi voimakkaasti ja selkeästi. Yksi suurimmista haasteista videolla esiintyessä on esiintymisjännityksen voittaminen. Koulutuksessa saat työkaluja ja harjoituksia, jotka auttavat sinua ylittämään jännityksen ja kehittymään varmempana esiintyjänä.

 

Kouluttajana toimii Teemu Kataja: 

Teemu Kataja tunnetaan media-alan opettajana, ääninäyttelijänä ja monimediallisena tuottajana. Teemun kiinnostus liittyy erityisesti äänen maailmaan sekä viestinnän monimuotoisuuteen. Hän toimii tuottajana media-alalla ja lisäksi hän opettaa mm. ääninäyttelemistä ja spiikkausta. Hänen innostava sekä kannustava lähestymisensä saa paljon kiitosta. Hänen missionaan on auttaa osallistujia löytämään oma äänensä ja voittamaan omat esiintymispelkonsa.

Webinaari on avoinna kaikille Tradenomien jäsenille, sekä Kulta-ja Musta-tasojen opiskelijajäsenille. 

Webinaarista tehdään tallenne

Muista katsoa myös ensimmäisen osan tallenne! 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

15.2.2024 11:00

Päättyy:  

15.2.2024 11:45

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi