Tapahtuman oletuskuva

Edustusmenot arvonlisäverotuksessa

17.4.2024 09:30

Edustusmenot arvonlisäverotuksessa

17.4.2024 Webinaari

Jättääkö yritys varmuuden vuoksi kaikki edustukseen viittaavat kulut vähentämättä? Tiesitkö, että tunnistamalla ja erottamalla esimerkiksi markkinointi- ja neuvottelukulut edustamisesta, yrityksen on mahdollista säästää rahaa, kun vähentämättä jätetään vain todelliset edustusmenot. Verotus- ja oikeuskäytännön tuntemus on myös halpa vakuutus jälkiveroja vastaan.

Tiiviissä puolentoista tunnin webinaarissa pohditaan käytännön ratkaisuja oikeuskäytännön ja Verohallinnon ohjeiden valossa.

Voit lähettää luennoitsijalle kysymyksiä etukäteen. Ratkaistaan pulmasi yhdessä.

OHJELMA

  • Mitä edustusmeno on?
  • Markkinointitilaisuus vai edustustilaisuus?
    • Hyväksyttävä tarjoilu
    • Kokous vai edustus?
    • Osallistujat ja niiden merkitys
  • Milloin matka on edustusta?
  • Tavanomainen mainoslahja vai edustuslahja?

Luennoitsija

Arvonlisäveroasiantuntija Hennika Linna, EY

Aikataulu

Luentoaika klo 9.30 – 11.00

Osallistuminen webinaariin on helppoa millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys ja kaiuttimet. Kirjallinen kurssimateriaali, osallistumislinkki ja ohjeet yhteyden avaamista varten lähetetään etukäteen sähköpostitse.

Saat koulutuksen jälkeen tallenteen webinaarista. Tallenne on katsottavissa kuukauden ajan.

Hinta

Veronmaksajien jäsenille 250 € + alv, muille 310 € + alv

linna-hennika-2021_200x300.png (94 KB)Hennika Linna toimii EY:llä arvonlisäveroasiantuntijana. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus arvonlisäverotuksesta sekä muusta välillisestä verotuksesta. Linna on toiminut erilaisten kotimaisten, kansainvälisten ja maarajat ylittävien arvonlisäverokysymysten parissa sekä ollut mukana yritysjärjestelyissä ja erilaisissa välillisten verojen selvityksissä.

 

Ajankohta

Alkaa:  

17.4.2024 09:30

Päättyy:  

17.4.2024 11:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

linna-hennika-2021_200x300.png (94 KB)

Hennika Linna toimii EY:llä arvonlisäveroasiantuntijana. Hänellä on yli 10 vuoden kokemus arvonlisäverotuksesta sekä muusta välillisestä verotuksesta. Linna on toiminut erilaisten kotimaisten, kansainvälisten ja maarajat ylittävien arvonlisäverokysymysten parissa sekä ollut mukana yritysjärjestelyissä ja erilaisissa välillisten verojen selvityksissä.