Meikojärven kierros Kirkkonummi

16.7.2022 10:00

Meikon ulkoilualueen pysäköintipaikka

la 16.7. Meikojärven kierros Kirkkonummi

Tämä keskikesän retki vie kulkijansa katselemaan Meiko-nimistä järveä, jonka mukaan koko suuri luonnonsuojelu- ja ulkoilualue on nimetty. Kirkkonummen helmeksi sitä myös kutsutaan, eikä tosiaankaan syyttä!

Retkellä kuljetaan järven ympäri vastapäivään, Meikon kierros -nimistä polkua seuraten. Matkalla nähdään lukemattomia ihastuttavia rantapaikkoja sekä laaja skaala erilaista luontoa. Kallioita, lehto- ja korpimetsiä, niemiä, notkoja ja saarelmia. Opas kertoilee myös runsaasti erinäisiin paikkoihin liittyviä taustoja ja tarinoita.

Meikon kierroksen virallinen pituus on 8,3 kilometriä, matka joka vähintään retkellä kävellään. Jos osallistujilla intoa ja virtaa riittää, voidaan tehdä myös joitain pieniä poikkeamia perusreitiltä erilaisia hienouksia katsomaan. Polku on kunnoltaan erinomainen koko matkalta, mutta korkeuseroja on aika paljon. Retki kävellään rauhallista vauhtia ja sen aikana vietetään ainakin kaksi kunnollista evästaukoa, sekä lukuisia lyhyempiä pysähdyksiä.

Retken pääoppaana toimii kirkkonummelainen eräopas Kari Rantanen. Kokoontuminen Meikon ulkoilualueen pysäköintipaikalla lauantaina 16.7. klo 10.00, Korsolammentie 44 Kirkkonummi. Ilmoittautuminen retkelle verkkosivuilla.

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Määrä

Ilmoittautuminen Meikojärven retkelle

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

16.7.2022 10:00

Päättyy:  

16.7.2022 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Meikon ulkoilualueen pysäköintipaikka

Korsolammentie 44
Kirkkonummi

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet