Tampereen seudun tradenomit ry vuosikokous 2022

9.11.2022 18:00

Tule mukaan vaikuttamaan alueesi toimintaan - Tampereen seudun tradenomit ry vuosikokous 2022 

 

Tampereen seudun tradenomit ry kutsuu alueen tradenomeja vuosikokoukseen keskiviikkona 9.11.2022 klo 18:00. Kokous järjestetään etänä Google Meetin kautta. 

Vuosikokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Vuosikokous on yhdistyksen tärkein kokous, jossa valitaan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja ja hallitus. 

Vuosikokous on myös erinomainen mahdollisuus vaikuttaa alueen tradenomien toimintaan ja tapahtumiin. Voit antaa palautetta, kertoa ideoitasi tulevien tapahtumien teemoiksi sekä verkostoitua alueesi tradenomikollegoiden kanssa.

Muista tarkistaa oma jäsenyytesi Tampereen seudun tradenomeissa liiton nettisivuilta oman asioinnin kautta. Näin varmistat äänioikeuden kokouksessa. 

 

Ilmoittaudu mukaan saadaksesi muistutusviesti kokouksesta. Voit myös liittyä linjoille suoraan tällä linkillä:

https://meet.google.com/mja-yjwe-stj

Tampereen seudun tradenomit on aktiivinen aluetoimija. Hallituksen jäsenenä pääset järjestämään tapahtumia, huolehtimaan kirjanpidosta ja taloudesta, ylläpitämään somea tai vastaamaan hallinnollisista asioista. 

Tänä vuonna olemme järjestäneet brunsseja, lajikokeiluita, olut-tastingia ja kokkauskurssia. Tule rohkeasti mukaan kokoukseen kuulemaan lisää toiminnastamme ja antamaan palautetta! 

Jos olet kiinnostunut hallitustyöskentelyn mahdollisuuksista, voit ottaa yhteyttä jo ennakkoon. Kerromme mielellämme lisää: tampereenseutu@tradenomi.fi tai laita Whatsapp viestiä puheenjohtajalle Annikalle: 0406633036

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

9.11.2022 18:00

Päättyy:  

9.11.2022 20:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Lisätiedot

Tampereen seudun tradenomit

0406633036

tampereenseutu@tradenomi.fi