RIL-Run 2024!

1.9.2024 08:00

Tampereen stadion

RIL-Run 2024 juostaan Tampereella. Samalla ratkaistaan RILin juoksumestaruudet. Sarjoina ovat miehille, naisille, seniorimiehille ja seniorinaisille neljännesmaraton, puolimaraton ja täysi maraton. Juoksun jälkeen yhteinen ravintolaillallinen ja palkintojenjako. Sarjavoittajat palkitaan tavarapalkinnoilla, ja heidän nimensä ikuistetaan RIL-Run pokaaliin. Juoksut järjestetään Tampere Maratonin yhteydessä.

Etäjuoksutulos voidaan hyväksyä voittotulokseksi, jos sarjassa ei ole muita, kuin etäjuoksijoita. Lähetä tiedot etäjuoksusta sunnuntaina 1.9. klo 19 mennessä osoitteeseen risto.kiviluoma@welho.com.

Ilmoittautuminen, maksut, lisätiedot ja juoksuohjeet www.tampereenmaratonklubi.com/tamperemaraton. Ilmoittaudu myös alla olevan lomakkeen kautta.

Kaikkiin RIL-Run tapahtumiin voit osallistua myös etäjuoksulla. Etäjuoksujen tiedot (tiedot edetystä matkasta ja ajasta, mieluusti reittijäljen ja valokuvien kera). Muutokset ja lisätapahtumat ovat mahdollisia, ja niistä tiedotetaan yhteystietonsa jättäneille erikseen.

Katso koko RIL-Run 2024 -juoksukalenteri tästä!

RIL-Run on vapaaehtoistyöhön perustuva yhteisö, johon kuuluu juoksun ja kävelyn harrastajia RIL ry:stä. RIL-Run-tapahtumat ovat pääosin maksuttomia, ja niihin olet tervetullut, vaikka et olisikaan RILin jäsen. Tapahtumien tavoitteena on sopia sekä miehille että naisille - teekkarista senioriin. Järjestettyjen tapahtumien valokuvia on osoitteessa @RIL_Run ja WhatsApp-ryhmässä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juoksemaan!

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 26.8.2024 23:59

Määrä:


Tapahtumaan osallistujat (2)

Harri Isoherranen
Risto Kiviluoma

Ajankohta

Alkaa:   1.9.2024 08:00
Päättyy:   1.9.2024 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tampereen stadion

Ratinan rantatie 1
33100 Tampere

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet