Kainuun tradenomien perheleffa: Muumipeikko ja pyrstötähti

20.9.2023 17:30

BioRex Kajaani

Perheleffa Kajaanissa! 

 

Kainuun Tradenomit kutsuu jäsenensä nauttimaan Muumipeikko ja pyrstötähti -elokuvan yksityisnäytöksestä 20.9. klo 17.30 alkaen. 

Ennen elokuvan alkua kuulemme myös Kainuun tradenomien tervehdyksen. 

Näytökseen ovat tervetulleita kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. Lisäksi voit ottaa mukaasi max 3 avecia. Tule paikalle siis vaikka koko perheen voimin! 

Paikkoja näytökseen on rajallisesti, toimi siis nopeasti! 

 

Elokuvan esittely: 

Kaikkien rakastama klassikko Muumipeikko ja pyrstötähti saapuu uudistettuna elokuvateattereihin!

Eräänä sateisena iltana Muumilaakson rauhaisaan idylliin saapuu filosofiksi esittäytyvä Piisamirotta ennustamaan koko maapalloa kohtaavaa katastrofia. Yhtäkkiä kesä ei olekaan enää niin kuin ennen. Muumipeikon, Nipsun ja Pikku Myyn on lähdettävä vaikeakulkuiseen seikkailuun tähtitornivuoren huipulle selvittämään, onko maailmanloppu todella tulossa.

Elämän palaaminen uomiinsa edellyttää Muumilaakson väeltä ennennäkemätöntä sankaruutta. Matkalla kohdataan jännittäviä vaaroja, mutta myös luonnon ihmeitä ja uskomattomia aarteita – ja solmitaan korvaamattomia uusia ystävyyksiä. Tarinassa tavataan myös seikkailija Nuuskamuikkunen sekä viisas keksijä Niisku ja hänen siskonsa Niiskuneiti.

Vahvistunein joukoin kotiin Muumilaaksoon palattuaan on ystävyksillä entistäkin paremmat eväät niin pyörremyrskyiltä kuin pyrstötähdiltä suojautumiseen ja koko Muumi-perheen pelastamiseen. Tarvitaan vain kekseliäisyyttä, yhteishenkeä ja valmiutta auttaa apua tarvitsevia, jotta kaikki pysyvät turvassa merkillisiltä luonnonilmiöiltä. 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

20.9.2023 17:30

Päättyy:  

20.9.2023 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

BioRex Kajaani

Kauppakatu 38
87100 Kajaani

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Kainuun tradenomit

kainuu@tradenomi.fi