Tapahtuman oletuskuva

ChatGPT työnhaun apuna / TJS Opintokeskus

31.10.2023 18:00

webinaari (Teams)

ChatGPT työnhaun apuna

Tekoäly voi auttaa aktiivista työnhakijaa monella tavoin. Sen avulla voi saada apua oman CV:n tekoon tai vaikka mukauttaa työhakemusta tiettyyn työpaikkailmoitukseen sopivaksi. Tekoäly toimii myös hyvänä työkaluna valmistautua työhaastatteluun. Tämän lisäksi tekoäly osaa läpikäydä CV:n ja esittää parannusehdotuksia tai jopa arvioida millaisia työpaikkoja taidoillasi voisi hakea.

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu aktiivisille työnhakijoille, jotka etsivät avoimia työpaikkoja, arvioivat mahdollisuuksiaan työllistyä potentiaalisille työnantajille sekä kirjoittavat hakemuksia ja saatekirjeitä.

Tavoite: Tässä koulutuksessa opit perusasiat siitä, mitä tekoäly on ja miten hyödynnät sitä työnhaun kanssa, esimerkiksi työhakemuksen tai CV:n kirjoittamisessa.

Ohjelma

17.50 Koulutustila avautuu
18.00 Koulutus alkaa
19.00 Koulutus päättyy


Ilmoittaudu TJS Opintokeskuksen kautta

Kouluttaja Eduhouse Oy:n Digi Skill Specialist Esa Riutta vaikuttaa sosiaalisessa mediassa WebOpettaja-nimellä ja jakaa uutta osaamista joka päivä mm. YouTubessa, LinkedInissä, Facebookissa ja Twitterissä. Esa kouluttaa laaja-alaisesti eri sosiaalisen median ja Microsoft 365:n sovelluksia.

Ajankohta

Alkaa:  

31.10.2023 18:00

Päättyy:  

31.10.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari (Teams)


Järjestäjä