RILin Kiinteistöjen omistus -tekniikkaryhmän tietoisku: Kaupunkien toimitilakannan kehitys ja haasteet

30.5.2023 08:00

Etäyhteys / Teams

RILin Kiinteistöjen omistus -tekniikkaryhmä järjestää tiistaina 30.5. klo 8-9 etätietoiskun, jossa aiheena on kaupunkien toimitilakannan kehitys sekä haasteet. Tietoiskussa kuvataan kaupunkien toimitilakannan kehitystä ja haasteita, jotka syntyvät mm. toimitilaverkon sovittamisesta kunnan toimialojen palveluverkkoon.

Toimitilakantaa kehitetään sijainnin, kunnon ja palveluiden tarjoamisen kannalta kuntalaisten käytön kannalta miettien. Aamun puhujina toimivat Pauli Sillman, hankepäällikkö, Espoon Tilapalvelut sekä Petro Pöyhönen, johtaja, rakennuttamisen ratkaisut, Boost Brothers.

Pauli Sillman on toiminut Espoon Tilapalveluiden hankepäällikkönä vuodesta 2018. Hänen toimenkuvaansa kuuluu tilakannan sovittaminen kunnan palveluita tuottavien toimialojen kanssa tehtävään palveluverkkoon. Pauli on koulutukseltaan diplomi-insinööri, ja hän on valmistunut vuonna 2004 pääaineenaan kiinteistöjohtaminen. Tämän lisäksi hänen opintoihinsa ovat kuuluneet kiinteistötalous- ja oikeus. 

Petro Pöyhönen vastaa Boost Brothersin rakennuttamisen palveluista, ja hän on kehittänyt palveluverkkosuunnittelun uusia toimintamalleja vuodesta 2015.

Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi linkin, jonka kautta pääset osallistumaan etätilaisuuteen.

Tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

30.5.2023 08:00

Päättyy:  

30.5.2023 09:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Etäyhteys / Teams