Webinaari: Vertailuperusteet julkisissa hankinnoissa, 28.5.2023 klo 9:00-12:00

Vertailu- ja pisteytysmekanismit haltuun!

Tarjousten vertailuperusteiden asettaminen on usein hankalaa tai ne tehdään vakiomalleilla, mutta miten vertailuperusteet ja hinta-laatusuhteen painotukset tosiasiassa vaikuttavat? Miten keskihintaisen ja laadultaan hyvän tuotteen tai palvelun saisi menestymään kilpailutuksessa? Mitkä kaikki tekijät vaikuttavat vertailuun ja miten? Entä miten eri pistelaskutavat vaikuttavat kilpailutuksen lopputulokseen?

Tässä PTCS:n käytännönläheisessä webinaarissa käsitellään julkisissa hankinnoissa käytettävissä olevia erilaisia vertailu- ja pisteytysmekanismeja ja niiden vaikutuksia. Webinaarissa pohditaan ajantasaisen lainsäädännön ja käytännön esimerkkien kautta myös tyypillisiä ongelmatilanteita sekä ratkaisuja. Koulutuksessa saadut opit ovat hyödynnettävissä eri alojen tavara- ja palveluhankintoihin.

Koulutus sopii kaikille, joilla on perustiedot julkisista hankinnoista työkokemuksen kautta tai esimerkiksi Julkisten hankintojen peruskurssi käytynä. Koulutuksen jälkeen ymmärrät, miten tarjousten vertailuperusteet kannattaa käytännössä asettaa, ja miten laatu tai hinta voidaan pisteyttää. Ymmärrät myös eri laskentakaavojen vaikutukset ja osaat valita niistä sopivimman omaan hankintaasi.

Tutustu ohjelmaan täällä.

Kouluttajat: PTCS:n asiantuntija Jesse Hakkarainen (HTM) ja/tai Tapio Lahtinen (VT)

  ptcs_jesse-hakkarainen_2755.jpg (317 KB)  ptcs_tapio-lahtinen_3206.jpg (329 KB)

Tekninen toteutus: Webinaari toteutetaan Microsoft Teamsilla. Osallistumiseen riittää verkkoselain ja hyvä internetyhteys. Voit koulutuksen aikana kysyä, kommentoida ja osallistua keskusteluun suullisesti tai chatissa. Saat osallistumislinkin viimeistään pari arkipäivää ennen webinaaria. Tallenne on katsottavissa 7 vuorokauden ajan.

Kampanjaetu: Tarjoamme tähän ja muihin kursseihin, jotka on PTCS:n koulutuskalenterissa merkitty tagilla ICT-Boostaus, tuntuvan hintaedun. Kun ilmoittaudut kolmeen tai useampaan ICT-Boostaus koulutuspäivään, saat kunkin koulutuksen osallistumismaksusta -20 % alennuksen. Saat alennuksen käyttämällä ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodia ICTBOOSTAUS. 

Koulutus sisältyy myös Sote-Boostaus -kampanjaan. Kun ilmoittaudut kolmeen tai useampaan Sote-Boostaus koulutuspäivään, saat kunkin koulutuksen osallistumismaksusta -20% alennuksen. Saat alennuksen käyttämällä ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodia SOTEBOOSTAUS.

Valitse haluamasi kurssi

Kurssi Hinta Määrä
Vertailuperusteet/1hlö, 28.5.2024 260,00 € (+ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
28.5.2024 09:00
Päättyy:
28.5.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

PTCServices Oy

010 34 19 700

kurssit@ptcs.fi

Oletko kiinnostunut tilauskoulutuksesta?Pyydä tarjous

Tietosuojaseloste henkilötietojen käsittelystä PTCServices Oy:llä:

Rekisteriseloste