Tapahtuman oletuskuva

Esihenkilöverkosto: Rohkea johtaja - hyvinvointia henkisellä joustavuudella -webinaari

1.12.2022 17:30

webinaari

TEEMA 2: Rohkea johtaja - hyvinvointia henkisellä joustavuudella

Maailma muuttuu, työelämä on murroksessa ja henkilökohtainen kasvu sekä kehittyminen vaativat muutoskykyisyyttä. Lähes jokainen on löytänyt itsensä tilanteesta, jossa oma työura vaatii kehittymään ja omaksumaan uusia käytänteitä.

Muutokset vaativat aina rohkeutta ja taustalla vaikuttavat ajatuksemme siitä, kuinka mahdolliseksi koemme uuden oppimisen ja kehittymisen. Mielen joustavuus onkin avain muutokseen ja se lähtee omien ajattelumallien ja uskomusten haastamisesta.

Tule saamaan konkreettisia työkaluja sekä sparraamaan yhdessä muiden esihenkilöiden kanssa, miten haastaa omaa ajattelua ja ajatella uudestaan muuttuvassa työelämässä.

Tervetuloa mukaan!

YTYn esihenkilöverkoston valmentajana on viestintä-, voimavara- ja uravalmentaja Reetta Viinanen, joka on tehnyt uran erilaisissa organisaatioissa viestinnän, muutosjohtamisen sekä osaamisen kehittämisen parissa. Vuonna 2017 Reetta perusti valmennusyritys Rohkeushypyn valmentaen yksilöitä sekä työyhteisöjä kohti rohkeaa ja hyvinvoivaa työelämää - konkreettisin työkaluin, harjoituksin ja menetelmin.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

1.12.2022 17:30

Päättyy:  

1.12.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

webinaari