Työelämän trendit 2025

11.10.2022 17:00

Tallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

 

Työelämän muutoksissa on helpompi pysyä mukana, jos ymmärrämme muutosvoimia niiden taustalla. Yksi tapa seurata kehitystä on trendien ja ilmiöiden havainnointi. Niistä voi kasvaa kuin vaivihkaa vahvempia muutosilmiöitä, jotka ujuttautuvat meidän jokaisen työn arkeen. 

 

Työelämässä on tällä hetkellä tunnistettavissa useampia muutostrendejä. Ilmiselvää on, että tällä hetkellä vaikuttavat vahvasti mm.
#hybridi #yhteisöllisyys
#itseohjautuvuus #entrepreneurship
#agility #muutosvalmius

Mutta mitä muuta mielenkiintoista trendilistoilta löytyy?  

Mitkä ovat keskeisimmät kehityssuunnat, ja mitä ne tarkoittavat sinulle työntekijänä, työnhakijana tai työantajana? Mitä niille mahdollisesti tapahtuu lähivuosina? Tuovatko ne mukanaan uhkia vai mahdollisuuksia, ja kenelle?  

Tervetuloa mukaan virittäytymään työn muutokseen! Luvassa työelämän trendien ’synteesiä’. Katsotaan mitkä trendit toistuvat nyt listoilla, ja pohditaan mitä tästä kaikesta trendaamisesta voidaan ehkä päätellä. Saat samalla työvälineitä omaan tulevaisuusajatteluun ja tulevaisuuslukutaidon kehittämiseen.    

Voit ilmoittautumisen yhteydessä halutessasi ehdottaa käsiteltäväksi työelämätrendiä, joka mietityttää ja koskettaa erityisesti juuri sinua tai työyhteisöäsi. 

untitled-design-61.png (169 KB)

Luennoitsijana toimii Virva Suikkanen, ulkoisen resursoinnin asiantuntija, vuokra-HR ja monikertainen yrittäjä.
Virva tarkastelee työelämän muutosta sosiologisten silmälasien takaa ja tekee kädet savessa töitä organisaatioissa asiantuntijayrittäjänä. Hänellä on yli 20 vuoden kokemus HR:n ja rekrytoinnin johtamisesta ja kehittämisestä.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Tallenne tulee jälkikäteen katsottavaksi tallennekirjastoomme.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

11.10.2022 17:00

Päättyy:  

31.12.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tallenne