Mentaalipuhe

4.10.2022 18:00

Verkossa tai Hybridinä

Suosittelemme kaikille, jotka ovat haluavat kehittää omaa resilienssiään

Psyyken merkitys työelämässä on valtava ja treenaamalla psyykkisiä taitoja jaksat paremmin ja onnistut todennäköisemmin työtehtävissäsi. Yksi merkittävimmistä työelämän taidoista on resilienssi ja siihen suuresti vaikuttava sisäinen puhe. Uraillan puhuja Arnella Nyman on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri ja hän on ratsastanut yli 10 vuotta maajoukkueessa kansainvälisellä huipulla. Hän on yrittäjä ja valmentaja, eli hän todella tietää niin käytännön kuin teoriankin tasolla, miten tärkeää on, että psyykkiset taidot ovat hallussa.​

​Urheilijataustansa ansiosta Arnella pystyy tarinankerronnan avulla avaamaan tieteellistä teoriaa. Hän tarjoaa kaikille kuulijoille konkreettisia työkaluja oman sisäisen puheen ja resilienssin kehittämiseen. Resilienssi tarkoittaa henkilökohtaista vahvuutta tuottaa korkeatasoinen suoritus erilaisten tilanteiden aiheuttamista haasteista ja paineesta huolimatta. Se ei onneksi ole pysyvä ominaisuus, vaan sitä voi kasvattaa ja kehittää läpi elämän. Tule kuulemaan miten kehität muun muassa oman sisäisen puheesi ja läsnäolon avulla henkistä vahvuuttasi!​

untitled-design-43.png (57 KB)

Puhujana mentaalivalmentaja ja MM-tason kilparatsastaja Arnella Nyman.

Arnella Nyman menestynyt kansainvälisen tason kilparatsastaja, kasvatustieteen maisteri, psyykkisen valmennuksen asiantuntija ja valmentaja. Kilpaurheilijana Arnella on kokenut mentaalivalmennuksen todella tärkeänä osana menestystään. Hän onkin tutkinut gradu-tutkielmassaan mindfulnessin käyttöä kilpaurheilussa.

Kilpaurheilutaustaisena Arnella on todennut ihmisen olevan kokonaisuus. Menestyminen vaatii sekä fyysistä että psyykkistä kuntoa. Arnella vannookin psyykkisen valmennuksen nimeen. Hänen mukaansa myös työelämässä olevien olisi hyvä treenata psyykkistä kuntoaan.

Arnella auttaa valmennuksissaan sekä urheilijoita että työelämässä olevia kasvattamaan omaa itseluottamustaan. Huijarisyndroomasta kärsivät ja itseluottamuksen puutteesta kärsivät ovat saaneet apua Arnellan mentaalivalmennuksista.mentaaliharjoitteiden avulla.n valmentautumisen avulla.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

4.10.2022 18:00

Päättyy:  

4.10.2022 19:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa tai Hybridinä


Lisätiedot