Luo itsellesi työ ja loista osaamisellasi

1.3.2022 18:00

Verkossa

Suosittelemme kaikille, joilla on vaikeuksia löytää merkityksellinen työ. Suosittelemme myös kaikille yrittäjyyttä pohtiville (vaikka unelmatyön voi luoda myös palkkatyönä)

Avoimet ja piilossa olevat työt kartoitettu. Ei löydy mitään kiinnostavaa, eikä nykyinenkään työ juuri innosta. Mitä jos loisitkin itsellesi unelmien työn? Se on täysin mahdollista.

Uraillassa kuulet palkitun livekuvittajan Linda Saukko-Raudan tarinan oman unelmatyön luomisesta. Unelmatyötä on mahdotonta luoda ilman laaja-alaista osaamisen tunnistamista. Saat konkreettisia vinkkejä mistä lähteä liikkeelle osaamisen kartoittamisen kanssa.

Osaamisen tunnistamisen lisäksi, sinun tulee tunnistaa tarve. Ketkä tarvitsevat kipeästi osaamista ja ennen kaikkea millä hinnalla osaamistasi myyt (oli kyseessä sitten palkkatyö tai yrittäjänä toimiminen) ja markkinointia. Linda antaa sinulle näihin kaikkiin konkreettisia vinkkejä.

untitled-design-31.png (84 KB)

Puhujana Palkittu livekuvittaja Linda Saukko-Rauta.

Linda kuvailee itseään digiajan Kylli-tädiksi. Filosofian maisteriksi ja opettajana työskennelleen urasuuntansa muuttui,kun hän haki vuonna 2011 Nordic Business Forumin vapaaehtoiseksi ja päätyi kuvittamaan muun muassa Al Goren puhetta. Nykyään Linda on Suomen kokenein livekuvittaja.

Linda on kuvittanut mm.useita eri seminaareja niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Syksyllä 2019 hänet ja palkittiin Suomen Yrittäjien Valtakunnallisina vuoden yksinyrittäjinä. Ensimmäisinä laatuaan.

Palkinto poiki mm. kuten kutsun presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle ja Ylen Linnan juhlat -lähetykseen. Koulutuksessaan Linda kehoittaa ihmisiä tekemään sitä mitä rakastaa. Jos et löydä omaa unelmatyötäsi, luo se, kannustaa Linda. Lindan puhe synnyttää rohkeutta ja tarjoilee vinkkejä työn luomiseen. Opettajataustaisena Linda on myös tottunut esiintyjä, jota yleisö rakastaa.

Tapahtumaan voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

1.3.2022 18:00

Päättyy:  

1.3.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot