Momentum: Vaikuttava CV - Kartoita ja koosta osaamisesi

15.2.2023 09:00

Kauppakeskus Valkean koulutustilat, Oulu

Vaikuuttava CV – Kartoita ja koosta osaamisesi

Keskiviikko 15.2. klo 9–16 / Kauppakeskus Valkean koulutustilat, Oulu

Tuloksekkaan työnhaun edellytyksenä on vahva itsetuntemus ja omasta historiasta kertyneen osaaminen tunnistaminen. Jotta voit kertoa osaamisestasi vakuuttavasti työnhakutilanteissa, sinun on hyvä kartoittaa niin henkilökohtaiset vahvuutesi, opinnoissa ja työelämässä kertynyt ammatillinen osaamisesi, yleiset työelämätaidot sekä konkreettiset aikaansaannokset.

Kaikki edellä mainittu kootaan työnhaussa CV:n muotoon. Selkeä, vakuuttava, ja osaamisen esiin tuova ansioluettelo on yksi työnhaun olennaisimmista työkaluista, joka tuo parhaimmillaan esiin persoonaasi, vakuuttaa sopivuudestasi hakemaasi tehtävään sekä herättää mielenkiinnon saada lisätietoa sinusta työhaastattelun merkeissä. Vaikka mitään ehdottomia sääntöjä kirjoittamiseen ei ole, on monta asiaa ja näkökulmaa, jotka on hyvä ottaa huomioon omaa CV:tä viilatessa.

Tässä valmennuspäivässä kartoitetaan ensin omaa osaamista perusteellisesti, jonka jälkeen käydään läpi toimivan CV:n ominaisuudet ja osat kohta kohdalta. Päivän aikana myös tehdään harjoitustehtäviä sekä esitellään esimerkkejä ja käytännön vinkkejä, joilla sinäkin voit viilata oman CV:si uudelle tasolle.

Valmennuspäivän kouluttajana ura-asiantuntija Venla Vuorjoki, Momentum.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Momentumin sivulla.

Tapahtuman järjestää Momentum-hanke, jota hallinnoi Pohjois-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki PSOTTY ry. Momentumin koulutukset ja valmennukset on suunnattu erityisesti Pohjois-Suomessa asuville työttömille työnhakijoille. Tradenomien jäsenenä voit osallistua Momentumin koulutuksiin maksutta.

Ajankohta

Alkaa:  

15.2.2023 09:00

Päättyy:  

15.2.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kauppakeskus Valkean koulutustilat, Oulu

90100 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Momentum-hanke