Tradenomileffa Turussa: Priscilla

21.2.2024 18:00

Kino Diana

Tradenomileffa Turussa: Priscilla

Tervetuloa Tradenomileffaan yksityisnäytökseen Kino Dianaan katsomaan Priscilla-elokuvaa! 🍿

 

Priscilla on ohjaaja Sofia Coppolan (Lost in translation, Marie Antoinette) tulkinta teini-ikäisestä Priscilla Beaulieusta, joka tapaa juhlissa jo suuren suosion saavuttaneen Elvis Presleyn. Elokuva kertoo parin matkasta läpi tutustumisen, seurustelusuhteen ja avioliiton. Pääosissa nähdään Cailee Spaeny ja Jacob Elordi. Tutustu elokuvaan lisää halutessasi täällä: https://www.imdb.com/title/tt22041854/

 

Leffailta alkaa Kino Dianassa (Humalistonkatu 3) keskiviikkona 21.2. klo 18. Ennen elokuvan alkua kuulemme lyhyesti Turun seudun tradenomien ajankohtaisia kuulumisia ja tulevia tapahtumia.

 

Tradenomileffaan osallistujille kuuluu veloituksetta vapaavalintainen limonadi sekä leffapopcorn. Voit pyytää yhden tradenomikaverisi mukaan leffaan ja myös tradenomiopiskelijat ovat lämpimästi tervetulleita tapahtumaan.

 

Saavuthan tapahtumaan hyvissä ajoin, jotta ehdit saamaan tarjoilut ennen elokuvan alkua! Näytös alkaa klo 18. 

 

Tulethan tapahtumaan vain terveenä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli sairastut tai estyt niin peruutathan paikkasi mahdollisimman nopeasti, jotta paikka vapautuu toisille.

 

Nähdään leffassa! 😊

 

Kino Dianan esteettömyystiedot

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

21.2.2024 18:00

Päättyy:  

21.2.2024 20:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kino Diana

Humalistonkatu 3
20100 Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Essi Kainulainen

tapahtumat@turunseuduntradenomit.fi