Webinaari: Puolustus- ja turvallisuushankinnat, 7.2.2023 klo 9-16

Tule oppimaan puolustus- ja turvallisuushankinnoista annetun lain käyttöä. Koulutus on suunnattu hankintayksiköille, mutta on hyödyllistä myös putu-toimittajille.

Keitä putu-laki koskee?

  • Hankintayksiköitä, joiden hankintojen kohde on tarkoitettu käytettäväksi puolustus- ja turvallisuustarkoituksiin sekä niihin liittyvien rakennusurakoiden, tavaroiden ja palvelujen hankintoihin.
  • Toimittajia, jotka tarjoavat tavaroita, palveluita ja rakennusurakoita putu-hankinnoissa.

Puolustushankintoja toteuttavat Suomessa lähinnä Puolustusvoimat ja sisäasianministeriön alainen Rajavartiolaitos.

Turvallisuushankintoja tehdään pääsääntöisesti valtion viranomaisten toimesta. Myös kunnat voivat tehdä turvallisuushankintoja. Turvallisuushankintoja toteutetaan pääasiassa Työ- ja elinkeinoministeriön, Sisäasiainministeriön ja Puolustusministeriön hallinnonalalla ja jossain määrin Valtiovarainministeriössä, Ulkoasiainministeriössä, Liikenne- ja viestintäministeriössä ja niiden alaisessa hallinnossa sekä valtioneuvoston kansliassa. Turvallisuushankinnat liittyvät lähtökohtaisesti valtion sisäisen turvallisuuden turvaamiseen, joten turvallisuushankintoja voivat olla muun muassa poliisin, Rajavartiolaitoksen, Tullin ja vankeinhoitoviranomaisten sellaiset hankinnat, jotka sisältävät salassa pidettävää tietoa.

Tutustu ohjelmaan tästä.

Kouluttaja: PTCS:n asiantuntija Tapio Lahtinen (VT)

ptcs_tapio-lahtinen_3206.jpg (329 KB)

Tekninen toteutus: Webinaari toteutetaan Microsoft Teams etäkokouksena. Osallistujana kuulet ja näet kouluttajan sekä esitysmateriaalit ja voit osallistua keskusteluun. Osallistuminen verkossa on helppoa ja vaivatonta, tarvitset vain verkkoyhteyden. Saat osallistumislinkin webinaaritilaan 1-2 päivää ennen kurssia. Tallenne on katsottavissa 7 vrk kurssin jälkeen. 

Valitse haluamasi kurssi

Kurssi Hinta Määrä
PUTU-hankinnat /1hlö, 7.2.2023 520,00 € (+ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
7.2.2023 09:00
Päättyy:
7.2.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

PTCServices Oy

050 541 8615

kurssit@ptcs.fi

Tietosuojaseloste henkilötietojen käsittelystä PTCServices Oy:llä:

Rekisteriseloste