Retki Ahmanhiihtoon Kolille

7.3.2024 16:00

Mikonkatu Charter Bus Stop - Mikonkadun tilausajopysäkki

Retki Ahmanhiihtoon Kolille to 7.3. – su 10.3.2023 (bussikuljetus)

Lähde mukaan kuntohiihtäjän talven kohokohtaan Ahmanhiihtoon! Ahmanhiihto hiihdetään Kolin upeissa tykkylumisissa vaaramaisemissa. Kaksipäiväinen hiihtotapahtuma on talven kohokohta kuntohiihtäjille ja kiireettömien laturetkien ystäville. Hyvin hoidetuista laduista, tunnelmallisista nuotiopaikoista ja taukopaikoista tunnetussa tapahtumassa hiihtomatkan voi valita itse valita 10-53 kilometrin väliltä. Tapahtuman hiihtopäivät ovat perjantai ja lauantai. Erilaisia reittiehdotuksia ja lisätietoja tapahtumasta löytyy sivuilta: https://ahmanhiihto.fi/.

Retken majoitus järjestetään huoneisto- ja huonemajoituksessa Koli Freetimessä Ahmovaaran kylässä. Majoituksesta pääsee suoraan ladulle, joten päivän hiihtoaikataulun voi päättää vapaasti. Majoitus on 2–8 hengen jaetuissa huoneissa. Majoituksen hintaan sisältyy puolihoito sekä saunat. Tutustu lisää majoitukseen: https://kolifreetime.fi/.

Retkelle lähdetään yhteiskuljetuksella Mikonkadun tilausajopysäkiltä. Bussi lähtee Mikonkadun tilausajopysäkiltä torstaina 7.3. klo 16.00 ja paluu samaan paikkaan sunnuntaina 10.3. noin klo 16.

Osallistumismaksu on 300 euroa/henkilö ja se sisältää kuljetukset, tapahtuman osallistumismaksun ja tapahtuman palvelut: suksien voitelut, juomaa ja evästä reitin varrella, Suomen Ladun ryhmätapaturmavakuutuksen, kunniakirjan sekä majoituksen Koli Freetimen jaetuissa huoneissa, omilla liinavaatteilla. Majoituksen hintaan sisältyy puolihoito eli 3 x aamupalat, pe ja la päivällinen jälkiruokineen sekä pe ja la saunominen sekä mahdollisuus avantouintiin.

Retken pääoppaana toimi Osmo Ruokolainen (puh. 044-345 3162). Osmolta saa myös lisätietoja retkestä ja hiihtoreiteistä. Ilmoittautuminen viimeistään to 15.2.2024 mennessä. Matkalle mahtuu mukaan 48 osallistujaa. Matka toteutuu, jos retkelle saadaan 42 osallistujaa kokoon. 

Tapahtumassa lumivaraus eli jos lunta ei ole tai sitä on vähän voidaan tästä syystä tapahtuma perua.

AHMANHIIHDON ILMOITTAUTUMINEN SULJETTU. Jos haluat siirtyä jonoon, ota yhteyttä toimistoon (toimisto@helsinginlatu.fi).

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

7.3.2024 16:00

Päättyy:  

10.3.2024 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Mikonkatu Charter Bus Stop - Mikonkadun tilausajopysäkki

Mikonkatu
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä

Helsingin Latu ja Polku r.y.

0400 926 964

toimisto@helsinginlatu.fi