Pohjoinen valokuvauskurssi Kiilopäällä 23.9.-25.9.2022 (täynnä)

23.9.2022 16:00

Suomen Latu Kiilopää

Pohjoinen valokuvauskurssi Kiilopäällä 23.9.-25.9.2022

Outdoor-kuvausta Kiilopään syysmaisemissa

Valokuvaaja Timo Junttilan kurssilla perehdytään ulkokuvauksen haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Syyspäivän olosuhteet voivat olla yhtälailla kauniit kuin karut, mutta kummassakin tapauksessa voidaan ottaa hyviä kuvia.

Kuvaustehtävien kautta perehdytään erilaisiin tilanteisiin. Kuvaamme maisemia ja luontoa sekä tilanteita, kuten maastopyöräilyä, vaellusta tai ihmisiä erilaisissa olosuhteissa.  Kuvaustehtäviin tulee perehdytykset ja yksilöllistä ohjausta tarpeen mukaan.

Pidämme Kiilopään tunturikeksusta tukikohtana ja liikumme lähiympäristön tuntureilla tai metsissä. Autiotuvat ja tulipaikat toimivat tukipaikkoina ulkoilun aikana.

Kuvaamme omilla kameroilla ja voimme tehdä valituille kuville säädöt omilla läppäreillä tai jättää tämän vaiheen myöhemmäksi. Liikumme ryhmänä maastossa, mutta voit kuvata myös itsenäisesti.

Kurssille osallistuminen ei vaadi ammattitason kamerakalustoa eikä vaelluskokemusta. Innostus kuvaamiseen ja ulkoiluun on hyvä syy tulla mukaan. Päiväretket suunnitellaan yhdessä kunnon mukaan. Säänmukainen ulkoiluvarustus ja retkieväät tulee olla mukana.

Kiilopäällä on mahdollista vuokrata omatoimisesti maastopyöriä ja muuta retkeilyvälineitä sekä varata käydä savusaunassa. Majoitus on Kiilopään hotellissa 2 hengen huoneissa. Huonehinta sisältää aamiaisen ja iltasaunan. Mukaan mahtuu 6 osallistujaa. Kurssin hinta on 240 €. Kurssihinta sisältää majoituksen ja opastuksen.

Kokoontuminen Kiilopään hotellilla perjantaina 23.9. klo 16. Kurssi päättyy sunnuntaina 25.9. noin klo 13.

Kurssi toteutetaan yhteistyössä TSL-Helsingin kanssa.

Ilmoittautuminen kurssille aukeaa to 2.6. klo 10.00.

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Hinta
Määrä

Lippu ei ole saatavilla tällä hetkellä, mutta voit ilmoittautua jonotuslistalle.
240,00 €

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

23.9.2022 16:00

Päättyy:  

25.9.2022 13:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Suomen Latu Kiilopää

Kiilopääntie 620
99830 Saariselkä

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet