YTN: järjestöala: Hyvä työelämä – parempi mieli

31.10.2023 15:15

Webinaari

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan neuvottelujärjestömme YTN:n järjestöalan Hyvä työelämä parempi mieli - webinaaria

 

Miten sinä voit? Saatko työssäsi ansiosi mukaan niin tuloa kuin hyvinvointia? Onko työpaikkanne työaikakysymykset kunnossa?

Näistä sekä järjestöalan ajankohtaisista aiheista keskustelemme webinaarissamme tiistaina 31.10. klo 15.15-16.00.

Järjestöissä töissä olevien asiantuntijoiden työpanos on avainroolissa järjestöjen menestymiseen. Asiantuntijoille on tyypillistä ottaa järjestön asiat usein henkilökohtaisesti ja venyä tarpeen mukaan. Valitettavasti liian usein myös äärirajoille ja niiden ylitse.

Me Ylemmät Toimihenkilöt YTN ry järjestämme kaikki sopimusalamme kattavan työpaikkakierroksen, jossa haluamme edesauttaa työssä jaksamista, työniloa ja niiden kautta tuottavuuden kasvua. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan järjestöalan omaan Hyvä työelämä – parempi mieli -tilaisuuteen!

Tilaisuuden pitää järjestöalan sopimusalavastaava Amalia Poutanen. YTN tarjoaa infoon osallistuville ja palautetta antaville ärräkoodilla kahvin ja paistotuotteen.

Tilaisuuteen voivat osallistua kaikki järjestöissä töissä olevat – osallistujan ei tarvitse olla YTN-liiton jäsen. Vinkkaa siis tilaisuudesta työkaverillesikin! Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään torstaina 26.10. Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin tilaisuuteen.

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen webinaariin YTN:n sivujen kautta.

 

Ylemmät toimihenkilöt YTN on Tradenomien yksityisen sektorin neuvottelujärjestö.

Ajankohta

Alkaa:  

31.10.2023 15:15

Päättyy:  

31.10.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Ylemmät toimihenkilöt YTN, järjestöala, sopimusalavastaava Amalia Poutanen

amalia.poutanen@ytn.fi