Älä sekoa etätöissä - tasapainoisen arjen resepti

23.2.2022 17:00

Webinaaritallenne

Näin katsot webinaaritallenteen
Valitse sivun alalaidasta lippu "Haluan katsoa webinaaritallenteen" ja klikkaa ilmoittaudu. Jos et ole kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään, tässä vaiheessa järjestelmä pyytää sen tekemään. Webinaaritallenteet ovat vain jäseniemme katsottavissa, joten palvelu vaatii sisäänkirjautumisen. Ilmoittauduttuasi tapahtumaan siirryt sivulle, jolla pääset katsomaan tallenteen. Saat myös sähköpostiisi suoran linkin webinaaritallenteeseen. Mukavia katseluhetkiä!

---

Hyppy etätyöhön on haastanut työntekijöiden hyvinvointia ja vaatinut joustavuutta uuteen tilanteeseen sopeutumisessa. Mielen hyvinvointi voi olla koetuksella ja verkkoväsymys piinaa.

Finanssialan tradenomien järjestämässä webinaarissa pohditaan, miten pitää huolta omista voimavaroistaan ja kohdella itseään armollisesti? Lisäksi webinaarissa käsitellään etätyössä keskeistä itsensä johtamisen taitoa, jotta työkäytännöt ja palautuminen ylläpitäisivät ilon ja imun hetkiä työssä.

 

Ohjelma

17:00 Tervetuloa, Joonas Kopra, erityisasiantuntija Tradenomit

17:10 Älä sekoa etätöissä - tasapainoisen arjen resepti, Teija Eskola, kouluttaja, Mielenterveyden keskusliitto

 

Tallenteen voivat katsoa kaikki Tradenomien jäsenet, myös Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet työskentelysektorista riippumatta.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:   23.2.2022 17:00
Päättyy:   25.3.2022 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaaritallenne


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi