YTN: tilintarkastus- liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoala: Tilinpäätöspitsat

10.5.2023 17:00

Webinaari

Tervetuloa mukaan kuuntelemaan neuvottelujärjestömme YTN:n sopimusalan: tilintarkastus-, liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoalan järjestämän tilipäätöspitsat - webinaarin

 

Tilinpäätökset on nyt tarkastettu ja on jälleen aika kokoontua yhteen etäyhteyksin nauttimaan pizzasta sekä mielenkiintoisesta puheenvuorosta. Tänä vuonna puheenvuoron pitää tunnettu unilääkäri Henri Tuomilehto, jonka puheenvuoron aikana saamme konkreettisia työkaluja jaksamista tukevan elämäntavan luomiseksi. Puheenvuorossa käydään läpi mm. tietoisuuden lisäämistä, työvälineitä väsymyksen ja uupumuksen tunnistamiseen sekä jaksamisen arviointiin ja sitä, miten itse voi kohentaa omaa jaksamistaan. Puheenvuoron lisäksi kuulemme alan tervehdyksen sekä käymme läpi jaksamiseen ja palautumiseen liittyvää dataa alan jäsenkyselystä.

Tapahtuma toteutetaan tänä vuonna täysin etänä. Linkki osallistujille lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen 9.5. Ilmoittautuminen päättyy 8.5. klo 23.59. Tapahtuma on kaikille YTN-liittojen jäsenille avoin. Tilintarkastuksen ja liikkeenjohdon konsultointialan sekä taloushallintoalan jäsenistä 50 ensimmäistä saa käytettäväkseen pizzakoodin, jolla voi tilata tarjoilut puheenvuoron seuraksi.

Tilaisuus on tarkoitettu YTN:n jäsenliittojen jäsenille, joiden työpaikka on tilintarkastuksen, liikkeenjohdon konsultoinnin tai taloushallinnon toimialalla. 

 

Tervetuloa mukaan nauttimaan kiinnostavasta puheenvuorosta!

 

Ilmoittautuminen

Lisätiedot ja ilmoittautuminen webinaariin YTN:n sivujen kautta.

 

Ylemmät toimihenkilöt YTN on Tradenomien yksityisen sektorin neuvottelujärjestö.

Ajankohta

Alkaa:  

10.5.2023 17:00

Päättyy:  

10.5.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Ylemmät toimihenkilöt YTN, tilintarkastus-, liikkeenjohdon konsultointi- ja taloushallintoala, sopimusalavastaava Veera Hellman

050 385 8229

veera.hellman@ytn.fi