Webinaari: Sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämisen sääntely hankinta-asiantuntijoille, 24.10.2024 klo 9.00-12.00

Miten hyvinvointialueiden sote-palveluiden järjestämistä säädellään? Miten hankintalaki ja sote-järjestämislait risteävät, ja miten sote-sääntely rajoittaa hyvinvointialueen harkintavaltaa hankintayksikkönä? Mitä tarkoittaa riittävä oma palveluntuotanto?

Koulutuksessa perehdymme sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisen lainsäädäntöön ja sen vaikutuksiin hankintoihin käytännön esimerkkien avulla. Saat päivitettyä tietoa sote-sääntelystä ja vinkkejä sopimuskauden aikaiseen toimintaan sekä hankintatoimen kehittämiseen.

Voit myös lähettää luennoitsijoille ennakkokysymyksiä, joihin palataan koulutuspäivän aikana.  
 
Koulutus sopii parhaiten hyvinvointialueiden hankintoja tekeville tai suunnitteleville henkilöille, mutta myös muille kiinnostuneille. 

Tutustu ohjelmaan tästä.

Kouluttaja: PTCS:n asiantuntija Satu Grekin (HTM) ja/tai Saila Eskola (OTK)

0512-ptcs-satu-3301.jpg ptcs_saila-eskola_3492.jpg   

Tekninen toteutus: Webinaari toteutetaan Microsoft Teamsilla. Osallistumiseen riittää verkkoselain ja hyvä internetyhteys. Saat osallistumislinkin kurssille viimeistään pari arkipäivää ennen webinaaria. Koulutus on vuorovaikutteinen - voit kysyä ja kommentoida sekä suullisesti että chatissa. Koulutus tallennetaan ja tallenne on katsottavissa 7 vuorokauden ajan.

Kampanja: Tarjoamme tähän ja muihin kursseihin, jotka on PTCS:n koulutuskalenterissa merkitty tagilla Sote-Boostaus, tuntuvan hintaedun. Kun ilmoittaudut kolmeen tai useampaan Sote-Boostaus koulutuspäivään, saat kunkin koulutuksen osallistumismaksusta -20 % alennuksen. Saat alennuksen käyttämällä ilmoittautumisen yhteydessä alennuskoodia SOTEBOOSTAUS. 

Valitse haluamasi kurssi

Kurssi Hinta Määrä
Sote-palveluiden sääntely -koulutus/1hlö, 24.10.2024 260,00 € (+ALV 25.5%)

Ajankohta

Alkaa:
24.10.2024 09:00
Päättyy:
24.10.2024 12:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari

Järjestäjä

PTCServices Oy

050 541 8615

kurssit@ptcs.fi

Oletko kiinnostunut tilauskoulutuksesta? Pyydä tarjous

Tietosuojaseloste henkilötietojen käsittelystä PTCServices Oy:llä:

Rekisteriseloste