RIL-Run Nuottalahdessa ja etäjuoksupäivä

29.6.2024 13:00

Espoon rantaraitti

Juoksu- tai kävelylenkki Espoon Rantaraitin maisemissa ja illanvietto. Erimittaisia reittejä n. 20 km asti. Tapahtumakeskuksena yksityistilat Nuottalahdessa (varustesäilytys, suihkut ja sauna käytössä), josta lenkille lähtö klo 13. Isäntänä toimii Risto Kiviluoma.

Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan Risto Kiviluomalle viimeistään tapahtumaa edeltävänä maanantaina. Tiedustelut risto.kiviluoma@welho.com. 

Kaikkiin RIL-Run tapahtumiin voit osallistua myös etäjuoksulla. Etäjuoksujen tiedot (tiedot edetystä matkasta ja ajasta, mieluusti reittijäljen ja valokuvien kera) voi lähettää sähköpostilla päivän loppuun mennessä risto.kiviluoma@welho.com. Muutokset ja lisätapahtumat ovat mahdollisia, ja niistä tiedotetaan yhteystietonsa jättäneille erikseen.

Katso koko RIL-Run 2024 -juoksukalenteri tästä!

RIL-Run on vapaaehtoistyöhön perustuva yhteisö, johon kuuluu juoksun ja kävelyn harrastajia RIL ry:stä. RIL-Run-tapahtumat ovat pääosin maksuttomia, ja niihin olet tervetullut, vaikka et olisikaan RILin jäsen. Tapahtumien tavoitteena on sopia sekä miehille että naisille - teekkarista senioriin. Järjestettyjen tapahtumien valokuvia on osoitteessa @RIL_Run ja WhatsApp-ryhmässä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juoksemaan!

Valitse haluamasi lippu
Lippu
Myynti päättyy
Määrä

Myynti päättyy 24.6.2024 23:59

Määrä:


Tapahtumaan osallistujat (2)

Laila Hosia
Risto Kiviluoma

Ajankohta

Alkaa:   29.6.2024 13:00
Päättyy:   29.6.2024 23:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Espoon rantaraitti

02230 Espoo

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet