Afterwork: B2B myyntiprosessi -valmennus

30.3.2022 17:00

Panimoravintola Koulu

Turun seudun tradenomit ja Opiskelijayhdistys Trade toivottavat alueen tradenomiopiskelijat ja tradenomit tervetulleeksi Panimoravintola Kouluun yhteisille afterworkeille! 

Ohjelmassa: 

  • Trainers' Housen yritysesittely ja ajankohtaiset työllistymismahdollisuudet
  • Valmennus: B2B myyntiprosessi (Hannes Mäkelä)
  • Traden ja Turun seudun tradenomien kuulumiset ja tulevat tapahtumat
  • Vapaata hengailua ja verkostoitumista

B2B myyntiprosessi -valmennus

Miten muuttaa euromääräinen myyntitavoite konkreettiseksi tekemiseksi? Miksi päättäjät sanoo ensiksi ei, ja miten se ohitetaan

Valmennuksessa tutuksi tulee niin London Business School Model, klassinen B2B-myynnin Outbound-prosessi sekä moderni B2B myynti vaikutus- sekä vaivannäköpelinä. Valmentajana Hannes Mäkelä.

-Mitä ikinä haluat elämässä, sinun on tärkeää tietää, miten myydään-

Trainers' Housen esittely

Tehtävämme on auttaa ihmistä eteenpäin hänelle merkityksellisellä polulla. Synnytämme mainetta, luomme mahdollisuuksia ja tarjoamme menestyksen metodeja – niin asiakkaille kuin omille työntekijöillemmekin. Tarjoamme asiakkaillemme intohimoisia ihmisiä, osaamista ja välineitä tärkeiden muutosten ja tasonnostojen johtamiseen ja läpivientiin.

Jari Sarasvuo perusti Trainers’ Housen vuonna 1990 ja sen palveluksessa oli vuoden 2021 päättyessä kokopäiväisiksi muutettuna 126 henkilöä. Yhtiön toiminnan tarkoituksena on auttaa ihmistä eteenpäin. Työstä syntyvä arvo jakaantuu järjestyksessä asiakkaat, henkilöstö ja omistajat.

---

Tilaisuus on Tradenomien ja Tradenomiopiskelijoiden jäsenille. Paikkoja tilaisuuteen on rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti - voit pyytää myös tradenomikaverisi mukaan!

Afterworkin osallistujat saavat veloituksetta hanajuoman ja pientä iltapalaa. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä mahdolliset erityisruokavaliosi, sekä haluatko mielummin kala/kasvis wrapin.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

30.3.2022 17:00

Päättyy:  

30.3.2022 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Panimoravintola Koulu

Eerikinkatu 18
20100 Turku

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Johanna Järäinen

0442384722

johanna.jarainen@turunseuduntradenomit.fi