Tapahtuman oletuskuva

Asianajajan yrittäjyystaidot

5.10.2022 13:00

Tekniskan Salit

Asianajajan yrittäjyystaidot

Harkitsetko asianajoalalla itsenäistä yrittäjäuraa tai osakkuutta olemassa olevassa yrityksessä? Tai oletko jo kokenut yrittäjävastuulla toimiva asianajoyhtiön osakas?

Yrittäjä- ja osakasvastuulla toimivilta asianajajilta edellytetään juridisen asiakastyön lisäksi monenlaisia hallinnollisia taitoja ja vuorovaikutustaitoja. Tämä koulutus tarjoaa asianajajan yrittäjätaitoihin kokemusperusteista näkökulmaa itsensä ja toimiston kehittämiseen, asianajotoimiston johtamiseen, järkevään verosuunnitteluun sekä markkinointiin. Nämä kaikki ovat keskeisiä kokonaisuuksia tuloksellisen ja kestävän asianajotoiminnan varmistamiseksi.

Kouluttajina toimivat asianajajat Johanna Rantanen, Dottir Asianajotoimisto Oy, Torsti Lakari, Eversheds Asianajotoimisto Oy ja Jyrki Piiparinen, Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy.

Ohjelma klo 13.00–17.30, myös etänä

13.00
Johtaminen
Johanna Rantanen

14.00            
Yritysverotus, varojen jako ja rakennejärjestelyt, osa 1
Torsti Lakari

15.00
Kahvitauko

15.30            
Yritysverotus, varojen jako ja rakennejärjestelyt, osa 2 
Torsti Lakari

16.30            
Markkinointi ja myynti 
Jyrki Piiparinen

17.30
Tilaisuus päättyy

 

Johanna Rantanen käsittelee asianajotoimiston ja itsensä johtamista omien kokemusten ja tietojen kautta konkreettisilla esimerkeillä, minkä hän on kokenut johtamistyössään toimivaksi ja millaiseen suuntaan hän toivoo asianajoalan johtamis- ja työkulttuurin kehittyvän.

Torsti Lakari kouluttaa asianajotoimiston ja sen osakkaiden verotuksesta, varojen jaosta sekä asianajotoimiston rakennejärjestelyistä käytännöllisellä tavalla juridisesta näkökulmasta. Torsti tarjoaa koulutusosiossaan asianajajille tietoa ja käytännön esimerkkejä, joiden avulla asianajoyhtiön varojen jako, omistusjärjestelyt ja niihin liittyvä verosuunnittelu on tehokkaampaa ja suunnitelmallisempaa. 

Jyrki Piiparinen pureutuu asianajajan ja asianajotoimiston myynnin ja markkinoinnin maailmaan. Osallistujia motivoidaan näkemään markkinointi keskeisenä liiketoiminnan ja ammatinharjoittamisen alueena asianajoalalla, sekä tuomaan konkreettisia esimerkkejä keinoista, joilla myyntiin saadaan tuloksellisuutta.

Kouluttautumisvelvoite

4 tuntia (koulutukseen sisältyy 30 minuutin tauko)

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Ilmoittautuminen on päättynyt

Ajankohta

Alkaa:  

5.10.2022 13:00

Päättyy:  

5.10.2022 17:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Tekniskan Salit

Eerikinkatu 2, 6 krs.
00100 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09 6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25