LIVE: Hankintalaskennan ajankohtaiset kysymykset, Helsinki, 30.8.2022 klo 9-16

Kurssi järjestetään lähikoulutuksena Scandic Hotel Simonkentällä.

Haluatko varmistua, että organisaatiosi hankinnat toteutetaan taloudellisesti kestävästi? 

Tule uudelle kurssillemme, joka tarjoaa sinulle vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin sekä konkreettisia työkaluja hankintojen taloudellisten vaikutusten hallintaan.

Onnistuneessa hankinnassa on kysymys siitä, pystytäänkö valitsemaan kustannusvaikuttavuudeltaan paras toimittaja. Kysymys on myös siitä, pysytäänkö aikataulussa ja budjetissa. Ja kysymys on lopulta myös siitä, saadaanko hankinnoista irti se hyöty, mitä lähdettiin hakemaan.

Kustannusvaikuttavuus sekä aikataulussa ja budjetissa pysyminen ovat pohjimmiltaan ns. excel-kysymyksiä, joihin pätee hieman mukailtuna vanha sananlasku ”Hyvin laskettu on puoliksi tehty”. 

Hankintalaskennan pitäisi olla jokaisen hankkijan arkipäivää. Vertailumallit, elinkaarikustannusten arviointi ja sopimuskauden hinnankorotukset ovat asioita, jotka päätyvät niin hankinta-asiantuntijan, juristin kuin hankintaan osallistuvan ammattilaisen työpöydälle ratkottavaksi.

PTCS:n kurssilla käydään läpi kaikki hankintalaskennan osa-alueet konkreettisten esimerkkien avulla. Saat kurssilla myös vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin. Miten inflaatio vaikuttaa sopimusten hinnankorotuksiin? Miten elinkaarikustannuksia voidaan arvioida? Minkälaista hintaliitettä tulosperusteiset hankinnat edellyttävät? Kurssin päätteeksi saat käyttöösi excel-pohjat, jotka sopivat toimialasi hankintoihin ja joita voit hyödyntää tulevissa kilpailutuksissa.

Tutustu kurssin ohjelmaan tästä.

Kouluttaja: kouluttajana toimii PTCS:n asiantuntija Jussi Pyykkönen (VTM)

0102-ptcs-jussi_0398.jpg (3.98 MB)    

 

Valitse haluamasi kurssi

Kurssi Hinta Määrä
LIVE: Hankintalaskennan ajankohtaiset kysymykset, 30.8.2022 520,00 € (+ALV 24%)

Ajankohta

Alkaa:
30.8.2022 08:30
Päättyy:
30.8.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Scandic Hotel Simonkenttä
Simonkatu 9
00100 Helsinki

Järjestäjä

PTCServices Oy

050 541 8615

kurssit@ptcs.fi

Tietosuojaseloste henkilötietojen käsittelystä PTCServices Oy:llä:

Rekisteriseloste