Typerän työn taito

14.12.2023 17:00

Webinaari

Tuntuuko työelämä sinusta joskus typerältä tai hullunkuriselta? Ei ihme, työ on täynnä typeryyksiä. Typerän työn tietäjä Vessi valaisee ne sinulle herätyskokouksessa, jossa ravistelet typeryyden irti työstäsi!

Typerän työn herätyskokouksen tavoite on viisastaa ihmisten työtä auttamalla heitä tajuamaan omat työn typeryytensä. Typerän työn tietäjä Vessi Junalainen on kääntänyt viisaan työn opit ympäri ja kouluttaa typeriä työtapoja.

Hän ei ole konsultti, vaan insultti, joka humoristisen otteen avulla auttaa kohtaamaan monelle haastavia teemoja, nauramaan niille ja herättää muutokseen. Huumorikulmasta huolimatta opit pohjautuvat tieteeseen ja toimivimpiin käytänteisiin - kyseessä on asiantuntijasisältö koomisella otteella.

 

Kouluttajana toimii flow-tilan ja viisaan työn asiantuntija Jussi Venäläinen (KTM, AmO). Hän on sarjayrittäjä, Flow Akatemian päävalmentaja ja Flow-tila -kirjan kirjoittaja. Jussi on entinen kiire- ja suorittamisuskovainen, joka on tutkinut ja kokeillut erilaisia viisaan työn, itsensä johtamisen ja hyvinvoinnin keinoja yli 10 vuoden ajan.

Webinaariin voivat ilmoittautua kaikki Tradenomien jäsenet sekä Kulta- ja Musta-tasojen opiskelijajäsenet. 

Webinaarista ei tehdä tallennetta. 

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

14.12.2023 17:00

Päättyy:  

14.12.2023 18:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari


Lisätiedot

Tradenomit

tapahtumat@tradenomi.fi