Tuomaan markkinat Hämeen linnassa 17.12.2022 klo 10-16

Hämeen linnassa järjestetään Tuomaan markkinat lauantaina 17.12.2022 klo 10-16. Linnan pihalla, tykkitornissa ja Leivintuvassa on myynnissä käsityöläisten ja kauppiaiden tuotteita käsitöistä herkkuihin ja joulukoristeisiin.

Tunnelmalliset Tuomaan markkinat tuovat joulumielen koko perheelle. Linnassa on markkinoihin liittyvää ohjelmaa ja linna on myös valaistu joulun tunnelmaan. Yleisöllä on vapaa pääsy markkinoille. 

Noudatamme tapahtuman järjestelyissä valtakunnallisia ja alueellisia viranomaisten antamia, voimassa olevia tartuntatautiohjeita, -määräyksiä ja -suosituksia. Pidätämme oikeuden tapahtuman perumiseen ja keskeyttämiseen. Perumis- ja / tai keskeyttämistilanteessa järjestäjä ei ole korvausvelvollinen myyjille mahdollisesti aiheutuvista kuluista.

Tuomaan markkinoiden ohjelma päivittyy syksyn aikana.

Linnan Leivintuvassa on 20 myyntipaikkaa, tykkitornissa 19 myyntipaikkaa ja pihalla 6 ulkomyyntipaikkaa. Hinnat ja ilmoittautuminen:

Leivintuvan myyntipaikan hinta on 95,00 € sisältäen myyntipöydän ja sähkön. Leivintuvan myyntipöytien koko: 50 x 120 cm uunien edessä olevat myyntipaikat, muiden myyntipöytien koko on 50 x 180 cm.

Tykkitornin myyntipaikan hinta on 65,00 € sisältäen myyntipaikan ja sähkön. Tykkitornissa myyntipöytien koko on 75 x 150 cm. Huomioithan, että tykkitoni on katettu tila, jossa ei ole lämmitystä ja se on välittömässä yhteydessä ulkoilmaan. 

Ulkomyyntipaikat sijaitsevat esilinnanpihalla ja eteläisellä vallipihalla. Ulkomyyntipaikan hinta on 65,00 €, paikan koko on korkeintaan 3 x 3 metriä.

Myyntipaikkojen hintaan sisältyy alv 24%. Ilmoittautuminen tapahtuu klikkaamalla ”Ilmoittaudu tapahtumaan” painiketta. Täytä lomake huolellisesti. Ilmoittautuminen on sitova. Myyntipaikan hinta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Markkinamyyjille lähetetään tarkemmat ohjeet markkinakäytännöistä viikolla 45.

Hämeen linnalla on oikeus olla hyväksymättä markkinoille myyjiä, joiden tuotteet eivät sovellu markkinoiden henkeen. Tällöin ilmoittautumismaksu palautetaan myyjälle. 

Tervetuloa myyjäksi Tuomaan markkinoille!

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:
17.12.2022 10:00
Päättyy:
17.12.2022 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hämeen linna
Kustaa kolmannen katu 6
13100 Hämeenlinna

Eventilla

Powered by Eventilla