Momentum: LinkedIn rekrytoinnin välineenä - Tom Laine

28.3.2023 14:00

Virtuaalinen tapahtuma

LinkedIn rekrytoinnin välineenä - Tom Laine
Webinaari
Tiistai 28.3. klo 14.00–15.15

Linkedin on Suomessakin ollut jo monta vuotta oletusarvoinen kanava korkeakoulutettujen ja erityisesti asiantuntijatason tehtävissä toimivien osaajien rekrytointiin. Tässä webinaarissa teemme katsauksen LinkedInin hyödyntämiseen työnantajan näkökulmasta ja opimme samalla toimivista tavoista myös työnhaun kannalta.

Koulutuksessa käydään yksityiskohtaisesti läpi, ketä ja miten palvelun kautta kannattaa rekrytoida, miten työnantaja hyödyntää tehokkaimmin rekrytointi-ilmoituksia. Miten työpaikoista ilmoitellaan LinkedInissä usealla eri tavalla ja miten kiinnostavia osaajia kontaktoidaan? Teemme katsauksen yritysprofiilien ja Showcase-sivujen hallintaan ja hyödyntämiseen rekrytoinnissa. Pohdimme myös työntekijälähettilyyden jalkauttamista rekrytoinnissa ja LinkedInin hyödyntämistä työnantajamielikuvan luomisessa.

Asiantuntijana some-ekspertti Tom Laine, HC Services.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Momentumin sivulla.

Tapahtuman järjestää Momentum-hanke, jota hallinnoi Pohjois-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki PSOTTY ry. Momentumin koulutukset ja valmennukset on suunnattu erityisesti Pohjois-Suomessa asuville työttömille työnhakijoille. Tradenomien jäsenenä voit osallistua Momentumin koulutuksiin maksutta.

Ajankohta

Alkaa:  

28.3.2023 14:00

Päättyy:  

28.3.2023 15:15

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Virtuaalinen tapahtuma


Lisätiedot

Momentum-hanke