Tapahtuman oletuskuva

Työmatkat verotuksessa

14.2.2024 09:30

Työmatkat verotuksessa

14.2.2024 Webinaari

Aiheuttavatko verovapaat matkakustannusten korvaukset harmaita hiuksia? Esimerkiksi erityisaloilla työskentelyyn sekä liikkuvaan työhön, samoin kuin pidempiin työskentelyjaksoihin asiakasyrityksissä liittyy verotuksessa erityiskysymyksiä, joiden ymmärtäminen on tärkeää veroriskien minimoimiseksi.

Webinaarissa käsitellään verotuksen näkökulmasta työmatkakustannusten korvauksia ja niihin liittyviä ongelmakohtia esimerkkien, oikeuskäytännön ja verohallinnon ohjeistuksen avulla. Työoikeudellisia asioita ei käsitellä.

Koulutus on tarkoitettu kaikille matkalaskujen käsittelijöille, palkanlaskijoille ja matkustussääntöjen laatijoille. Webinaarin aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä kurssin aiheista.

OHJELMA

Milloin korvauksia voi maksaa verovapaasti?
  • Työmatkan alkaminen ja päättyminen
  • Suoraan työkohteeseen palkatut työntekijät ja pitkät työskentelyjaksot asiakasyrityksissä

Erityisalat ja liikkuva työ
  • Milloin verotuksessa sovelletaan erityisaloja koskevia sääntöjä?
  • Mitä tarkoitetaan liikkuvalla työllä verotuksessa?

Verovapaat korvaukset
  • Verovapaiden korvausten määrä ja laajuus
  • Päivärahan ja ulkomaanpäivärahan laskeminen

Luennoitsija

Lakiasiainjohtaja Kati Malinen, Veronmaksajat

Aikataulu

Luentoaika klo 9.30 – 11.30

Osallistuminen webinaariin on helppoa millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys ja kaiuttimet. Kirjallinen kurssimateriaali, osallistumislinkki ja ohjeet yhteyden avaamista varten lähetetään etukäteen sähköpostitse.

Saat koulutuksen jälkeen tallenteen webinaarista. Tallenne on katsottavissa kuukauden ajan.

Hinta

Veronmaksajien jäsenille 220 € + alv, muille 280 € + alv

2022_kati-malinen_1265-koulutus.png (199 KB)OTK, lakiasiainjohtaja Kati Malinen on Veronmaksajien palveluksessa neuvonut henkilöitä ja yrityksiä verokysymyksissä vuodesta 2007 lähtien. Hän luennoi myös säännöllisesti Veronmaksajien koulutustilaisuuksissa sekä paikallisyhdistysten veroilloissa. Kouluttajana Malinen on erikoistunut ennakkoperintään liittyviin verokysymyksiin.

 

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

14.2.2024 09:30

Päättyy:  

14.2.2024 11:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

2022_kati-malinen_1265-koulutus.png (199 KB)

OTK, lakiasiainjohtaja Kati Malinen on Veronmaksajien palveluksessa neuvonut henkilöitä ja yrityksiä verokysymyksissä vuodesta 2007 lähtien. Hän luennoi myös säännöllisesti Veronmaksajien koulutustilaisuuksissa sekä paikallisyhdistysten veroilloissa. Kouluttajana Malinen on erikoistunut ennakkoperintään liittyviin verokysymyksiin.