Momentum: Työnhaun toimintasuunnitelma ja piilotyöpaikat

9.5.2023 09:00

Verkkomuotoinen koulutus Pohjois-Suomen alueelle

Nykyaikaisessa työnhaussa menestyminen vaatii vahvaa itsetuntemusta, suunnitelmallisuutta sekä omaa aktiivisuutta. Kun toimit työnhaussasi projektimaisesti, otat ohjat omiin käsiisi ja olosuhteiden armoille jäämisen sijaan panostat niihin asioihin, joihin voit itse vaikuttaa – kirkastat suunnitelmasi, aikataulusi ja välitavoitteesi matkalla kohti päätavoitetta.

Tässä koulutuspäivässä käsittelemme työnhakua suunnitelmallisena projektina ja suuntaamme katseemme etenkin piilotyöpaikkoihin.

Yhä isompi osa rekrytoinneista tapahtuu verkostojen kautta ja piilossa, julkisten hakujen ulkopuolella. Mutta missä piilotyöpaikat lymyävät, mistä löydät kasvavat alat ja yritykset? Miten ja missä yritykset nykypäivänä rekrytoivat? Millaiset ovat sinun verkostosi, ovatko ne ajan tasalla ja voisiko niitä edelleen kasvattaa? Tiedätkö, miten verkostoja hyödynnetään työnhaussa ja piilotyömarkkinoilla? Kuinka luot uusia kontakteja? Osaatko esitellä osaamistasi oikeassa paikassa ja oikealla tavalla? Kuinka lähestyt vakuuttavasti työnantajaa, jota et ennalta tunne: keneen otat yhteyttä, mistä löydät tarvittavat taustatiedot, kuinka valmistaudut ja millaisin tavoittein? Miten puet sanoiksi motivaatiosi ja osaamisesi, mitä painotat, kuinka herätät lukijan mielenkiinnon? Tässä teemapäivässä saat monipuolisia käytännön vinkkejä piilotyömarkkinoille.

Tämä koulutus luo vankkaa pohjaa tuloksekkaalle työnhaulle.

Valmennuspäivän kouluttajana ura-asiantuntija Reetta Viinanen, UP Partners.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan Momentumin sivulla.

lTapahtuman järjestää Momentum-hanke, jota hallinnoi Pohjois-Suomen omatoimisen työllistymisen tuki PSOTTY ry. Momentumin koulutukset ja valmennukset on suunnattu erityisesti Pohjois-Suomessa asuville työttömille työnhakijoille. Tradenomien jäsenenä voit osallistua Momentumin koulutuksiin maksutta.

Ajankohta

Alkaa:  

9.5.2023 09:00

Päättyy:  

9.5.2023 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkkomuotoinen koulutus Pohjois-Suomen alueelle

90100 Oulu

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Momentum-hanke