Tapahtuman oletuskuva

Rahanpesun estäminen

8.6.2022 08:00

Verkossa

Rahanpesun estäminen

Miten hyvin hallitset rahanpesun estämisen keskeisimmät velvoitteet? Tässä tiiviissä koulutuspaketissa saat opastusta rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä, epäilyttävistä liiketoimista ilmoittamisesta ja syvennät ymmärrystäsi rahanpesusta ja rikosvastuusta.

Kouluttajina toimivat asianajaja Juha Saarinen Inventio Asianajotoimisto Oy:stä, asianajaja Heikki Huhtamäki Veljekset Huhtamäki Asianajotoimisto Oy:stä, Suomen Asianajajaliiton tarkastusjuristi Kristiina Sare, Keskusrikospoliisin ylitarkastaja Lotta Järvinen ja ylitarkastajana toiminut Anu Jaakkola sekä rikosoikeuden apulaisprofessori Tatu Hyttinen Turun yliopistosta.

Ilmoittauduttuasi maksuttomaan verkkokoulutukseen saat vahvistusviestissä ohjeet verkkokoulutukseen siirtymisestä. Mikäli et ole aiemmin hyödyntänyt verkkokoulutuksiamme, luo järjestelmä sinulle uudet tunnukset ja saat siitä tiedon oston tai ilmoittautumisen yhteydessä käyttämääsi sähköpostiin. Tarkista myös roskaposti. Voit tarvittaessa uusia salasanasi Asianajaja-akatemian verkkokoulutusympäristöön sen kirjautumissivulla.

Koulutus on hankittavissa 15.12.2023 saakka ja materiaalit käytettävissä 31.12.2023 saakka. 

Hinta

Koulutus on maksuton jäsenillemme sekä asianajo- ja oikeusaputoimistojen henkilökunnalle.

Nyt kaikki loppuvuoden verkkokoulutukset yhdellä kätevällä ja edullisella kausikortilla hintaan 490,00€.

Lue lisää verkkokortista

 

Järjestäjä

Suomen Asianajajaliitto

Kouluttautumisvelvoite

6 tuntia 30 minuuttia

Verkkokoulutuksen kouluttautumisvelvoite voidaan lukea hyväksi vain kerran. Asianajajan tulee kirjata se siihen ajankohtaan, jolloin hän on sen suorittanut.

Sijainti

Verkossa

Ilmoittautuminen

Viimeistään 15.12.2023

Täytäthän kaikki tiedot huolellisesti. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ole yhteydessä sähköpostitse koulutus@asianajajaliitto.fi.

Jäsentietojasi ei päivitetä ilmoittautuessa annettujen tietojen perusteella. Voit jäsenenä päivittää yhteystietosi suoraan Asiointipalvelu ASSIssa tai osoitteella jasenasiat@asianajajaliitto.fi. Jos et ole jäsen ja ilmoittaudut ensimmäisen kerran tilaisuuteen, lisätään tietosi Asianajajaliiton asiakasrekisteriin.

Lisätietoja tietosuojasta 

Tervetuloa oppimaan verkossa!

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Osto tai ilmoittautuminen päättyy
Määrä

Osto tai ilmoittautuminen päättyy 15.12.2023 23:59

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

8.6.2022 08:00

Päättyy:  

31.12.2023 00:59

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Verkossa


Lisätiedot

Suomen Asianajajaliitto

09-6866 120

koulutus@asianajajaliitto.fi

Mikonkatu 25, 00100 Helsinki